Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Μόρα και Μαλεζά ζήτησε ο Χιμένεθ

Μόρα, Μαλεζά ζήτησε ο Χιμένεθ
 
Την άμυνα της ΑΕΚ για του χρόνου θέλει να σχεδιάσει ο Μανόλο Χιμένεθ που ζήτησε από την διοίκηση να εντείνει τις προσπάθειες για να παίζουν στην Ένωση ο Βαγγέλης Μόρας και ο Στέλιος Μαλεζάς από το καλοκαίρι.


Ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Score» έχει διαλέξει ποιοι δυο παίκτες είναι αυτοί που θα στελεχώσουν την άμυνα της
ΑΕΚ.

Οι παίκτες που διάλεξε ο ισπανός τεχνικός είναι έλληνες διεθνείς που η τιμή τους δεν είναι εξωφρενική, ωστόσο για να αποκτηθούν θα πρέπει να ξοδευτούν κάποια χρήματα.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μόρας, τον οποίο ο Χιμένεθ βλέπει σαν ιδανικό αντικαταστάτη του Δέλλα, εάν αυτός δεν συνεχίσει, θα μπορούσε να αποκτηθεί ως ελεύθερος με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εφικτή συμφωνία εάν η ΑΕΚ προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα πλησιάζει τις 400.00 ευρώ συν μπόνους.

Ο Χιμένεθ ζήτησε επίσης να γίνει εκ νέου προσπάθεια το καλοκαίρι για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όταν η ΑΕΚΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για την αντικατάσταση του.

Η Ένωση θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον παίκτη, καθώς ο Χιμένεθ έχει καλή άποψη για αυτόν, ωστόσο θα πρέπει να κάνει μια νέα δελεαστική πρόταση καθώς ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013. Μπορεί λοιπόν να έχει χάσει την θέση βασικού που είχε ο Μαλεζάς, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα τον ξεπουλήσει.


www.gazzetta.gr

2 σχόλια:

  1. Τσικνίστε με την ψυχή σας, γιατί το ΔΝΤ παραμονεύει. ΄Ισως είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Καλά να περάσετε. http://fotisbazakas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Φωτη...
    Και εσυ καλα να περασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog