Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή δύο μηνών στον Χάβο!!!

Γελάνε στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ


Απίστευτο, αλλά αληθινό. Η ΕΠΟ τιμώρησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβο, με δίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικού χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ, για την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Επιπλέον πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 
 Στην ΠΑΕ  Ολυμπιακός επιβλήθηκε πρόστιμο μόνο 28.500 € για το κέρμα που πέταξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στον επόπτη.


Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γελάνε  με την απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον Μάκη Χάβο με δίμηνο αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο. Πλέον αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με τον Θόδωρο Ζαγοράκη να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόφαση, ενώ αναμένεται και η αντίδραση της διοίκησης του Δικεφάλου.


Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Με την υπ΄αριθμ. 63/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει α) στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή είκοσι οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (28.500) ευρώ, β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και γ) στον ΙΩΑΚΕΙΜ ΧΑΒΟ, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και  απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών (Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 19.01.2011)".

2 σχόλια:

  1. Επειδη ηταν προπονητης του παοκ. Αν ηταν του ολυμπιακου. θα καναν σαν να μη γινοτανε.Γεια σου Θωμα... Ο Γιωργος απο το ομορφο Χορτοκοπι ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω φιλε Γιωργο μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog