Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μαργαρίτης: "Γήπεδο 50.000 στο Παπαγεωργίου"

 


Ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του επενδυτικού fund μίλησε  σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσλονίκης και εξέφρασε την πίστη του ότι ο όμιλος θα επενδύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος των του fund στον "FM 100":


Για το πότε προσδιορίζεται η άφιξη του Οντέι στην Θεσσαλονίκη, είπε: "Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα έρθει το Σάββατο (8/1) και Δευτέρα ή Τρίτη (10 ή 11/1) θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, σε συνέντευξη Τύπου. Αυτή είναι η ενημέρωση που έχω, από την τελευταία επικοινωνία μας, πριν από μια-δυο μέρες".

Για την προσωπική του εκτίμηση σχετικά με την έκβαση της συμφωνίας, τόνισε: "Η πρόθεσή του κ. Οντέι είναι διαρκώς θετική. Μου μετέφερε πως όλα είναι έτοιμα για να συμμετάσχουν στην αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ. Το τυπικό θέμα που υπήρχε έχει ξεπεραστεί και δεν υπάρχει κάποιο θεσμικό εμπόδιο. Η πρόθεσή τους είναι να πάρουν παραπάνω από το 51% και να επενδύσουν άμεσα περισσότερα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καμία επιφύλαξη και φρόντισα να διασκεδάσω οποιαδήποτε αμφιβολία μπορούσε να υπάρξει. Δε διαπιστώνω σε καμία περίπτωση πρόθεση υπαναχώρησης από την πλευρά τους. Αυτή τη φορά, πιστεύω ότι δε θα υπάρξει ανάλογη κατάληξη με τις προηγούμενες περιπτώσεις υποψήφιων επενδυτών που είχαν απασχολήσει κατά καιρούς στο παρελθόν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προσωπική μου πεποίθηση είναι πως το θέμα θα τελειώσει θετικά μέσα στην εβδομάδα και ότι ο κ. Οντέι θα εκθέσει τις απόψεις του στη συνέντευξη τύπου που δεσμέυτηκε ότι. θα δώσει. Ήδη έχω στα χέρια μου ένα business plan, το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος, για τα θέματα  οργανωτικά, το γηπεδικό, τα μεταγραφικά κ.α.".


Σε ερώτηση για το θέμα του γηπέδου, επεσήμανε:
"Το θέμα του γηπέδου είναι λεπτό, γιατί υπάρχει ο κόσμος και ο Ερασιτέχνης. Δεν έχουμε μιλήσει και επίσημα με τον Ερασιτέχνη για να ακούσουμε και τις απόψεις του. Έχει εντοπιστεί χώρος, μέσα στη Θεσσαλονίκη, νομίζω κοντά στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" (περιοχή Καρατάσου), το οποίο θα είναι εύκολα προσβάσιμο από τον κόσμο και η χωρητικότητά του θα είναι κοντά στις 50.000 θέσεις. Μιλάμε  πάντα για καινούριο γήπεδο. Η πλευρά των επενδυτών δεν αγοράζει το γήπεδο του ΠΑΟΚ".


Για το ενδεχόμενο να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση της επένδυσης του fund και Έλληνες μάνατζερ, ο κ. Μαργαρίτης ήταν κατηγοριματικός:
"Απ' όσο γνωρίζω, λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη Έλληνα στην υπόθεση. Ούτε καν υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο".


Για την παραμονή του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ μετά την εμπλακή των Αράβων, σημείωσε:
"Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόθεσή τους είναι να παραμείνει ο Ζαγοράκης, δεν ξέρω από ποιο πόστο. Είναι πιθανό να παραμείνει ως πρόεδρος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το γνωρίζω".


Για τα γενικότερα σχέδια των Αράβων, πέραν της επένδυσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε:
"Ασφαλώς είναι δεδομένη η πρόθεσή τους για γενικότερες επενδύσεις στην Ελλάδα".

2 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog