Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Έναν μήνα έξω ο Φωτάκης - Μένει ο Μπαλάφας!!



Ο Γιώργος Φωτάκης υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει περίπου έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

 Ο Γιώργος Φωτάκης στο 22ο λεπτό του αγώνα ύστερα από  μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη και να αποχωρήσει από τον αγώνα. 


Μένει ο Μπαλάφας

Η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Μπαλάφα και η απόδοση του στο λίγο χρόνο συμμετοχής που πήρε από τον Χάβο συνέβαλαν στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης είχε ειδοποιηθεί από τη διοίκηση του Δικεφάλου πριν από αρκετές εβδομάδες προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο παίκτης αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύντομα έφτασε στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τον Πανιώνιο.

Παρόλα αυτά η μετακίνηση του στη Νέα Σμύρνη δε θα γίνει ποτέ καθώς μετά από την γενικότερη συμπεριφορά του στην ομάδα τον κάλεσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης -μετά το ματς με την Ξάνθη- και του ανακοίνωσε ότι πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Μάκη Χάβο.

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog