Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!




Άλλη μια αγωνιστική είδαμε με οργή και αγανάκτηση τους δυο "νταβατζήδες" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να παίρνουν βαθμό ή βαθμούς από ένα πέτσινο πέναλτι που τους έδωσαν οι πιστοί υπάλληλοι τους.


Δείτε τί πέναλτι "μαϊμού" έδωσαν  τα δύο γελοία υποκείμενα της διαιτησίας..


Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι διαπλεκόμενοι διαιτητές Κάκκος και Κουκουλάκης, εκτέλεσαν στο ακέραιο τις εντολές που πήρανε, γιατί ως γνωστόν έτσι και δεν το κάνουν θα έχουν "επισκέψεις". Βαρεθήκαμε επιτέλους να μιλάμε συνέχεια για οργή και αγανάκτηση του κόσμου από τα αλήτικα σφυρίγματα των διαιτητών εναντίων όχι μόνο τις ομάδας μας αλλά γενικότερα όλων των ομάδων που παίζουν αντιμέτωπες μαζί τους.

Με μεγάλη μας έκπληξη μάλιστα τους είδαμε να καθυστερούν την έναρξη των αγώνων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους ξυλοδαρμούς που δέχονται, ενώ ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι τους ξυλοκοπούν αυτοί που αβαντάρουν.  Μετά από μια σφαγιαστική διαιτησία του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη από τον Τριτσώνη, είδαμε τον Μαρινάκη να απειλεί τον Πιλάβιο ότι δεν θα ανεχτεί άλλη κακή διαιτησία εναντίον της ομάδας του! Πλέον δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχουν πλέον γνώση οι φύλακες.

Πέρσι μας στερήσατε το πρωτάθλημα, φέτος μην τυχόν και διανοηθείτε κάτι παρόμοιο γιατί θα δείτε πράγματα που δεν θα τα πιστεύετε.
Καμία ανοχή πλέον σε διαιτησίες τύπου Κάκκου, Κουκουλάκη και Σπάθα. Μην τυχόν και τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στην Τούμπα αν δεν έχετε σκοπό να παίξετε 50-50.






 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog