Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τιμωρία για τον ΠΑΟΚ: μία αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών και 80.000 € πρόστιμο - στο κόκκινο η οργή του λαού του ΠΑΟΚ


Ανακοινώθηκε  η ποινή για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο 15/1 στο Πανθεσσαλικό(Βόλος). Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων και 80.000 € πρόστιμο, τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Super League την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό(εκτός απροόπτου) στο κύπελλο, την επόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια να αρθεί η τιμωρία που της επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για τα όσα συνέβησαν στο Βόλο, μέσω της έφεσης που ετοιμάζεται να καταθέσει.

Σε αυτό στάθηκε με έμφαση μιλώντας την Τετάρτη (26/1) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, Κυριάκος Κυριάκος.

Αρχικά εξήγησε πως:
"Υποδεχτήκαμε την απόφαση σαφώς με εκνευρισμό. Θεωρούμε πως κατά τη διαδικασία καταρρίψαμε ένα προς ένα τα σημεία της έκθεσης της Αστυνομίας που συντάχθηκε εν βρασμώ και με εκδικητική διάθεση. Δε στηρίζονται επαρκώς τα επιχειρήματα και οι κατηγορίες που προκύπτουν από την περιβόητη έκθεση. Αν αμφισβητούνταν τα επιχειρήματά μας θα έπρεπε να υπάρχει ο συντάκτης της έκθεσης, αυτός που έκανε τις καταγγελίες στον Αστυνομικό Διευθυντή του. Είχε ψέμματα και απέκρυψε πράγματα η έκθεση, θεωρούμε ότι η ακροαματική διαδικασία έπρεπε να έχει γίνει αλλιώς, θα έπρεπε να έχουμε απέναντι μας αυτούς που συνέταξαν την έκθεση.
Η κοινή γνώμη γενικώς, βλέποντας τηλεόραση, φωτογραφίες, έχει μια αντανακλαστική συνείδηση που περιστρέφεται στο να φύγουν οι χούλιγκανς από γήπεδα, χωρίς να ξεχωρίζει καταστάσεις, χωρίς να βλέπει τι έγινε στην πραγματικότητα. Καταλάβαμε όλοι ότι πάμε ως ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν υπήρξαν ερωτήσεις από τους δικαστές. Δεν μπορούσαν να αμφισβητήσουν αυτά που λέγαμε και αυτά που ανέφερε η έκθεση και γι αυτό πήρανε λανθασμένη απόφαση κατά τη γνώμη μας. Γι' αυτό ζήτησε ο πρόεδρος την παρουσία των μαρτύρων. Η ΠΑΕ δικάζεται από την έκθεση της αστυνομίας που έχει ανακρίβειες, που συντάχθηκε εν βρασμώ από έναν άνθρωπο που ταλαιπωρήθηκε και αυτός στο Βόλο και άκουσε μετά και τα εξ' αμάξης από την ΠΑΕ. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα χαρτί που γράφτηκε με συναισθηματική φόρτιση, που προσπαθεί να ρίξει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ όλα τα δεινά που έχουν συμβεί στο Βόλο την τελευταία δεκαετία. Μας είπαν ότι δεν μπορούν να εξαναγκάσουν σε παρουσία μάρτυρα."

Για τις κινήσεις που δρομολογούνται είπε: "Σας μεταφέρω τη σκέψη του προέδρου και είναι πάγια αυτή, δε γίνεται εκπρόσωπος της Αστυνομίας να μην αντικρούει αυτά που γράφει η έκθεση. Είναι προσωπική επιθυμία του προέδρου να πετύχουμε να υπάρχει μάρτυρας από τη Αστυνομία. Είναι απαραίτητο να υπάρχει αυτό για να φτάσουμε στην ουσία και θα ωφελήσει όλες τις ομάδες. Το έγγραφο είναι περιγραφή ενός πολέμου χωρίς τραυματισμούς, χωρίς συλλήψεις, χωρίς αλλαγή πλάνου, με τα επεισόδια να χαρακτηρίζονται ευρείας κλίμακας. Το αίτημα του προέδρου έγινε δεκτό στη Λίγκα. Αισθανόμαστε αδικημένοι , ελπίζουμε αυτό να αποδειχτεί καλύτερα στην έφεση. Θα κατατεθεί εντός επόμενων ωρών η έφεση, θεωρούμε ότι θα λάβει χαρακτήρα επείγουσας, πιστεύουμε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει οριστεί. Θα είναι έκπληξη αρνητική να μη γίνει δεκτό το αίτημά μας."

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις του κόσμου απάντησε: "Δε θα ήθελα να σχολιάσω τις ανακοινώσεις των οπαδών, είναι αυθόρμητες μετά την απόφαση για την τιμωρία. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αρθεί η τιμωρία, να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και το μέλλον της ΠΑΕ. Πρέπει να ξέρουμε ότι μπαίνουμε στο μάτι των Αρχών, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε έξυπνα. Θα ήθελα, επιπλέον, να επικεντρωθούμε και στο ότι μέχρι ερχόμενη Τετάρτη έχουμε την Κυριακή ένα παιχνίδι δύσκολο και εκεί πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή μας."



 Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ "Θύρα 4":
"Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου από νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω από τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιούται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA. ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog