Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μόντες: "Έτοιμοι να πάμε στα δικαστήρια"




 Συμβιβαστική λύση πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αργεντινού, Βιθέντε Μόντες, αφού ο πελάτης του αγαπάει πολύ την ομάδα και δε θέλει οδηγηθούν στα δικαστήρια.







Ο δικηγόρος του Γκαλέτι με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του πελάτη του που είναι μέχρι το 2013.



Τι είπε ο Βιθέντε Μόντες(δικηγόρος του Γκαλέτι):"Μια συμβιβαστική λύση πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι". Εμείς προτείναμε μία συμβιβαστική λύση στον Ολυμπιακό για τις οφειλές που έχει απέναντι στον Λουτσιάνο, αλλά δεν το δέχτηκε. 
Ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση να πληρώσει τον περασμένο χρόνο και ελάχιστο μέρος των υπόλοιπων χρωστούμενων. Δεν θέλω να εισέλθω σε οικονομικές λεπτομέρειες. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αξιώνει μία αποζημίωση.
Ο Γκαλέτι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια διότι αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα οικονομικά του συμφέροντα
".


Ο δικηγόρος του Γκαλέτι στη συνέχεια τόνισε: 
"Αλήθεια, πώς γίνεται να ισχυριστεί ο Ολυμπιακός ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα υγείας με εξετάσεις προ έντεκα ετών, από τη στιγμή που σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο εδώ και τρία χρόνια που είναι παίκτης της ελληνικής ομάδας δίνει το "Ο.Κ."; Ως νομικός εκπρόσωπος του Γκαλέτι δηλώνω αισιόδοξος πως αν στην εσχάτη των περιπτώσεων οι δύο πλευρές οδηγηθούν στο δικαστήριο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιωθούμε...".




Να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός διεκδικεί 6 εκατομμύρια ευρώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog