Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ήρθε για να μείνει!

Ο Σιμόν Βούκσεβιτς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τις επόμενες ώρες, αφού ήδη βρίσκεται στην Αθήνα. Μάλιστα ο προαναφερθείς ποδοσφαιριστής ήρθε με τη σύσταση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 1986, Σίμον Βούκσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν το 2002, όπου έδειξε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο από την... εφηβική ηλικία, καθώς στον σέρβικο σύλλογο έμεινε για τέσσερα χρόνια και αγωνιζόμενος σε 61 συμμετοχές, σκόραρε 16 γκολ από την θέση του αριστερού εξτρέμ.
Το 2006 και σε ηλικία μόλις 20 ετών, έχοντας ήδη ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της χώρας ήρθε ο καιρός να... μεταναστεύσει. Το έκανε για λογαριασμό της ρωσικής Σατούρν, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή έναντι του ποσού των 7.500.000 ευρώ.

Ο καιρός τον πήγε... πίσω

Η Ρωσία είναι δύσκολος τόπος για να παίξει κάποιος μπάλα, ειδικά αν είναι κάποιος νεαρός πιτσιρικάς που μόλις στα 20 του χρόνια αναγκάζεται να ζήσει μόνος του σε μία ξένη χώρα και με... μπόλικο κρύο, όπως είχε τονίσει τότε ο Βούκσεβιτς σε συνέντευξη του.
Οι ιθύνοντες της Σατούρν κατανόησαν την επιθυμία του και λίγο καιρό αργότερα ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσε το δρομολόγιο προς την Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα την Πορτογαλία και την Λισαβώνα.
Η ομώνυμη Σπόρτινγκ είχε κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία έγινε αποδεκτή από τους Ρώσους και ο Μαυροβούνιος άσος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νέα "σελίδα" που ανοιγόταν στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog