Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Νικοπολίδης:"Αντέχω έναν ακόμα χρόνο"

Συνέντευξη παραχώρησε στην εφημεριδα «Πρωταθλητής» ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό.

-
Τελικά είναι καλύτερα να είσαι παίκτης από γενικός αρχηγός.
«Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που ο Ολυμπιακός μου ζήτησε να παραμείνω για αλλό ένα χρόνο, δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Αντέχω ακόμα και από τη στιγμή που αντέχω και με θέλει και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσω. Το ποδόσφαιρο το αγαπάω, και το γήπεδο είναι ο χώρος που με γεμίζει και που μου αρέσει να βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι από τη στιγμή που το ζήτησε ο κύριος Κόκκαλης δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά».

-
Τέσσερα χρόνια στη διάρκεια της προετοιμασίας την ίδια ερώτηση σου έκανα. Και πάντα μου έλεγες θα δούμε του χρόνου
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τι θα γίνει και ποιο είναι το αύριο. Απλώς έλεγα ότι όταν καταλάβω ότι δεν αντέχω και με εγκαταλειπουν οι δυνάμεις μου θα αποχωρήσω. Όμως, αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό μου λένε να συνεχίσω και επειδή είμαστε σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα, πρέπει να το κάνω. Όχι φυσικά με βαριά καρδιά, αλλά και γιατί καταλαβαίνω ότι μπορώ για άλλο ένα χρόνο».

-
Στον Ολυμπιακό έχουμε αλλαγές. Μια νέα σελίδα.
«Για αυτό και αποφάσισα να συνεχίσω, γιατί όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά. Αυτή που έφυγε μας προβλημάτισε όλους και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος ότι καλό θα βγει, αλλά πιστεύω και ο κόσμος να μας βοηθήσει και να καταλάβει ότι ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και το ίδιο ξέρω ότι θα κάνει και τώρα, γιατί αλλάζουν πολλά πράγματα και χρειάζεται στήριξη. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και τους ανθρώπους που ανέλαβαν».

-
Είσαι από τους παλιούς που έμειναν στην ομάδα. Πέφτει όλο το βάρος σε εσένα;
«Δεν έχει σημασία σε ποιον θα πέσει το βάρος, αλλά τι πρέπει να κάνουμε για να συνέλθει η ομάδα και και να ξεπεράσουμε την περσινή άσχημη χρονιά. Αλλάζουν πολλά πράγματα τώρα και όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε για να έρθουν και πάλι οι επιτυχίες. Και ο Οπυμπιακός
θα πρέπει να βρει τερματοφύλακα, γιατί θα είναι η τελευταία χρονιά για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog