Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Θετικός ο Γκοβού, σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Καλάτζε

Θέμα 1:Σίντνεϊ Γκοβού

Το όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν, ωστόσο από την πλευρά του παίκτη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος άσος να έρθει στην Ελλάδα. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Φρεντερίκ Γκερά ο οποίος τόνισε: «Θα περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ. Μετά θα έρθουμε στην Ελλάδα για συζητήσεις. Μόνο αυτά μπορώ να σας πω».


Θέμα 2:Κάχα Καλάτζε

Ένας από τους αμυντικούς που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Κάχα Καλάτζε της Μίλαν. Η ιταλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 32χρονου Γεωργιανού αμυντικού και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κάτι που επιβεβαίωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Αριέδο Μπράιντα. «Είναι αλήθεια. Επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Κάχα Καλάτζε. Η Μίλαν δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει στη συγκεκριμένη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog