Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πρόεδρος και τυπικά ο Μαρινάκης



Χαραγμένη στη μνήμη όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα μείνει η 31η Δεκεμβρίου 2010. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχώρησε και τυπικά από την προεδρία, την οποία ανέλαβε κι επίσημα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της πειραϊκής ομάδας.


Ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να παραδώσει τα προεδρικά σκήπτρα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αλλά θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ως απλό μέλος. Πρώτος αντιπρόεδρος ανέλαβε ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον Σωκράτη Κόκκαλη για την προσφορά του στο σύλλογο, με επίσημη δήλωση!

Ο πρώην πια πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να αφήσει τη θέση, που κατείχε τιμητικά από το καλοκαίρι, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι ο άνθρωπος που πληρώνει και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ό,τι αφορά το σύλλογο. Έτσι, έκρινε πως έφτασε η στιγμή για να αποσυρθεί από το προσκήνιο και να αφήσει εξ ολοκλήρου τα ηνία της ΠΑΕ στον κ. Μαρινάκη.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:



Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης

Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Διευθύνων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης".


Μαρινάκης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ"


Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: 
"Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog