Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

"Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι"

 

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Σισέ, Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο στη σημερινή προπόνηση της ομάδας έθεσαν άπαντες προ των ευθυνών τους θέλοντας έτσι να τους... «ξυπνήσουν» ενόψει της συνέχειας! 



Οι πράσινοι αρχηγοί ενημέρωσαν τους συμπαίκτες τους και ειδικά τους ξένους, για τις διοικητικές εξελίξεις και τους τόνισαν πως πρέπει να υπάρξει αγωνιστική ανάκαμψη, καθώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα στη συνέχεια. Τζιμπρίλ Σισέ, Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα έθεσαν άπαντες προ των ευθυνών τους απέναντι στον κόσμο και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα”


Τον λόγο πήραν και οι τρεις αρχηγοί που ζήτησαν άμεσο «ξύπνημα»: “Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε οι ευθύνες που μας βαραίνουν για την εικόνα της ομάδας είναι μεγάλες. Ολοι φταίμε για αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο και ο κόσμος έχει δίκιο να γκρινιάζει και να μην του αρέσει αυτό που βλέπει. Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα, η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Στον Παναθηναικό είμαστε.
Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη, ότι έχει ο ένας με τον άλλον και να είμαστε ενωμένοι μέσα στο γήπεδο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εχουμε μπορστά μας έναν γύρο και μπορούμε να αντρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog