Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δηλώσεις παικτών και προπονητών (Άρης-Ρόζενμποργκ 2-0)

«Αν δεν είναι ιστορικό, είναι πολύ καλό»

Κούπερ:


Αρχικά ο Κούπερ μίλησε για τον κόσμο λέγοντας: «Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο για την συμπαράσταση, σήμερα στο παιχνίδι. Οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια και θα την συνεχίσουμε. 



Στα χαρτιά όταν είχε ανακοινωθεί ο όμιλος που συμμετείχαμε, εμείς δεν ήμασταν το φαβορί. Σήμερα κατά την διάρκεια του αγώνα, υπήρχε αγωνία και αισιοδοξία μέσα στην ομάδα. Την ίδια αγωνία και αισιοδοξία είχε και ο κόσμος μας μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο με την αισιοδοξία δεν κερδίζεις. Χρειάζονται και κάποια στοιχεία, τα οποία είχαμε. Είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ένα νευρικό δεύτερο καθώς υπήρχε η αγωνία να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε από την πίεση της Ρόζενμποργκ στον αέρα. Είναι ένα ιδιαίτερο βράδυ. Ένα δύσκολο βράδυ για χαλάρωση, για να δεις τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Το σημερινό βράδυ αν δεν είναι ιστορικό, τότε είναι κάτι πολύ καλό».


Για το αν μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά, έχοντας αποκλείσει την Ατλέτικο: «Δεν κοιτάμε μακριά. Κοιτάμε βήμα, βήμα τον επόμενο αντίπαλο. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτό τον στόχο μας και να κοιτάξουμε πιο μακριά».

 
Για το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, καθώς υπάρχουν και αγώνες πρωταθλήματος: «Εντάξει το αντιλαμβάνομαι είναι μία μεγάλη χαρά και αύριο θα είναι αρκετά περίπλοκο. Το Σάββατο όμως όλα θα πρέπει να ξεχαστούν και να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη. Μακάρι σήμερα να έχει γίνει η αρχή και να υπάρξουν και άλλες, κάθε χρόνο Ευρωπαϊκές επιτυχίες».

 
Για τον αν θα είναι και τη νέα χρονιά: «Είναι πολύ πιθανόν να είμαι και εγώ στον Άρη».

 
Για τις μεταγραφές: «Αύριο θα δούμε πιο συγκεκριμένα θέματα και πριν τις διακοπές θα μιλάμε για τους στόχους που θέλουμε».



Ντάνιελ Τσέζαρεκ: «Είναι μέρα χαράς για τον κόσμο, το σωματείο και για εμάς τους ίδιους. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε την πρόκριση. Ο όμιλός μας μπορεί να ήταν πολύ δύσκολος αλλά εμείς πιστέψαμε στην πρόκριση και τα καταφέραμε. Αυτό το γκολ ήταν το πιο σημαντικό στην καριέρα μου!».

Χαβίτο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Είναι μία ιστορική πρόκριση για τον Άρη. Νιώθω πολύ
περήφανος που συνέδεσα το όνομά μου με μία ακόμη μεγάλη πρόκριση της ομάδα μας. Εμείς κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Δεν με ενδιαφέρει με ποιά ομάδα να κληρωθούμε, ωστόσο πάντα χαίρεσαι να παίζεις με ισπανικές ομάδες. Ο κύριος Κούπερ ήταν πολύ χαρούμενος στα αποδυτήρια.

Μας έδωσε συγχαρητήρια και μας είπε πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Παράλλα μας τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουμε στα ίδια επίπεδα».

Σάκης Πρίττας
: «Είναι μία τεράστια επιτυχία. Όταν έγινε η κλήρωση κανείς δεν περίμενε πως θα περάσουμε. Εμείς το πιστέψαμε και τα καταφέραμε. Ο Άρης της Ευρώπης έχει πάθος, πίστη και γεμάτο γήπεδο και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή μας. Είναι μία ιστορική πρόκριση. Τώρα στην φάση των '32' τα ματς είναι νοκ άουτ. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Θα παλέψουμε και εκεί για την πρόκριση».

Μιχάλης Σηφάκης: «Είναι μία τεράστια νίκη. Είμαστε στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχουμε καταφέρει να γράψουμε
ιστορία. Ήδη έχουμε δώσει 26 ματς φέτος και αν σκεφτεί κανείς πως μία ομάδα μπορεί να δώσει μέχρι και 30 παιχνίδια σύνολο καταλαβαίνετε πως η κούραση είναι μεγάλη.

Η κριτική που μας γίνεται για το πρωτάθλημα δεν μας πτοεί. Αντιθέτως μας πεισμώνει και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε και εκεί».

Θέμης Κουλοχέρης:
«Νιώθω τεράστια ικανοποίηση και προσωπικά και για την ομάδα γι' αυτήν την πρόκριση. Εγώ ήρθα στον Άρη σε δύσκολες εποχές. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα.

Αυτή είναι σίγουρα η ωραιότερη στιγμή με την φανέλα του Άρη. Ήταν δύσκολο το ματς αυτό αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουμε.
Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση. Δώσαμε στην ομάδα μας ίσως την πιο μεγάλη πρόκριση στην ιστορία της. Ούτε εμείς πιστεύαμε πως μπορούσαμε να περάσουμε σε αυτόν τον όμιλο, όμως παιχνίδι με παιχνίδι και ακολουθώντας τις εντολές του κόουτς καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Δεν φοβόμαστε κανέναν και δεν έχω και κάποια προτίμηση για την κλήρωση. Αφού περάσαμε από τους ομίλους γιατί να μην πάρουμε άλλη μία πρόκριση;»



Νιλς Άρνε Έγκεν (τεχνικός Ρόζενμποργκ): «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Οι παίκτες μου τήρησαν ότι τους ζήτησα και αυτό ήταν έκπληξη για μένα, γιατί η ομάδα μας έχει καιρό να παίξει, καθότι είμαστε εκτός σεζόν στη Νορβηγία.

Τα τελευταία λεπτά κυνηγήσαμε το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε γκολ από θέση οφσάιντ και μετά δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε.
Καθόλη την διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Άρη με ενοχλούσαν ρίχνοντάς μου καφέδες και άλλα αντικείμενα, όμως η διοίκηση του Άρη τους ηρέμησε. Ήταν πάντως κάτι που δεν μου άρεσε».



Μόρτεν Μόλσκρεντ:
«Παραλίγο να δεχθώ ένα κυπελλάκι στο κεφάλι αλλά αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο. Οι οπαδοί του Άρη είναι πολύ θερμοί και δίνουν μεγάλη ενέργεια και ώθηση στην ομάδα τους.
Εμείς μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Είχαμε θετικό πρόσωπο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μείναμε εκτός Ευρώπης. Εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη για την συνέχεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog