Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ανανέωσε ο Σκόκο!


Νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2013 ο Νάτσο Σκόκο.
Η διοίκηση της ΑΕΚ κατάφερε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του Νάτσο Σκόκο και ο Αργεντίνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2013!



Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013".


Η εξέλιξη αυτή είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς αλλάζει το κλίμα που υπήρχε και ο κόσμος έχει έναν καλό λόγο για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.


Απολαβές, εφορία, μπόνους, μεταγραφή

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, η ΑΕΚ πρόσφερε τελικά στον Σκόκο συμβόλαιο με 1εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως -κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής- και την εφορία πληρωμένη, με αποτέλεσμα να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της. Στο συμβόλαιο προβλέπονται και 200.000 ευρώ περίπου μπόνους για τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους, ενώ υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ότι αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, τότε η ΑΕΚ δε θα κλείσει τον δρόμο στον Σκόκο αν ο ίδιος εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog