Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Και επισήμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ξεκινώντας από το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα! (Διαβάστε δηλώσεις και την ανακοίνωση της ΠΑΕ)



Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους."


Νικόλας Πατέρας:  "Ο κ. Φερέιρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για δοκιμασμένη λύση, αλλά περισσότερα θα πούμε στο γήπεδο."


Φερέιρα: "Είμαι ενθουσιασμένος"

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα, κατέβηκε από το γραφείο του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που είπε για το νέο βήμα στην καριέρα του: 


"Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο που υπέγραψα με το σύλλογο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και το απόγευμα θα δω το παιχνίδι.
Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη για δουλειά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βοηθήσω, γιατί αυτή η δουλειά είναι σημαντική για μένα. Ο σύλλογος μου έδειξε εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω και να πετύχω με την ομάδα".



Στον πάγκο με Μπαρτσελόνα

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα δει από κοντά τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και από την Κυριακή θα πιάσει δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι ο 64χρονος προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο του "τριφυλλιού" στο εντός έδρας ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ουσιαστικά, δηλαδή, θα έχει τρεις μέρες να δουλέψει και να προετοιμάσει τους "πράσινους" για την καθοριστική αναμέτρηση απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog