Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

"Να γίνετε αντιπρόεδροι"

«Να γίνετε αντιπρόεδροι»!

Την πρόταση του Νικόλα Πατέρα προς τον Τζίγκερ και τον Βγενόπουλο να αναλάβουν την θέση των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το leoforos.gr.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ...  


πρόεδρος της ΠΑΕ στη μεσημεριανή συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο έκανε ανοιχτή πρόταση προκειμένου να βρεθούν οι δυο τους στις θέσεις των αντιπροέδρων, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μήνυμα ενότητας και ισχυροποίησης. Πάντως απάντηση δεν υπάρχει ακόμη, ούτε από τον Τζίγκερ ούτε από τον «Βγενό». 

Η πρώτη αντίδραση είναι θετική, αν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει αν δεν υπάρχει ασυμβίβαστο και με τη θέση που κατέχει στη MIG. Αν μη τι άλλο πάντως, τις επόμενες ημέρες παρουσιάζει ενδιαφέρον η απάντηση και των δύο. Όσο αφορά την ΑΜΚ, όλες οι πλευρές αποφάσισαν να βάλουν όλο το ποσό που τους αναλογεί.

Έτσι, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα βάλει 9 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει το 54,7% που κατέχει, Ανδρέας Βγενόπουλος 1,8 εκατ. ευρώ ως κάτοχος του 11%, ενώ οι Νικόλας Πατέρας και Παύλος Γιαννακόπουλος έχουν ήδη καταβάλει τις 800.000 ευρώ που τους αντιστοιχούν.






Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog