Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση Πατέρα σε Μαρινάκη



Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας με επιστολή του προσκαλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να καθίσουν μαζί στην ίδια σουίτα και να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των "αιωνίων" που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη(8η) αγωνιστική για το πρωτάθλημα.







Η επιστολή του Παναθηναϊκού:
"Προς Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Πλατεία Αλεξάνδρας 185 34 Πειραιάς
Υπ’όψιν κ. Γ. Μώραλη
Αντιπροέδρου Κύριε Μώραλη,
Σχετικά με το αίτημά σας για τη φιλοξενία της διοικητικής σας αντιπροσωπείας στο ΟΑΚΑ εν όψει του μεταξύ των ομάδων μας αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:
1. Το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ είναι για την αποκλειστική χρήση των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας.
2. Θα σας διαθέσουμε τη σουίτα στη Θύρα 29, η οποία παραχωρείται πάντα στην εκάστοτε φιλοξενούμενη ΠΑΕ και η οποία πληρεί απολύτως όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές φιλοξενίας και ασφάλειας.
3. Ως προς την πρόθεση του Α΄ Αντιπροέδρου σας να παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ, ο Πρόεδρός μας, κ. Νικόλας Πατέρας, τον προσκαλεί να καθίσει δίπλα του και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα.
Με εκτίμηση Δημήτρης Γόντικας Α’ Αντιπρόεδρος".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog