Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

4 μήνες εκτός ο Λίνο!!


Αναπάντεχη εξέλιξη δρομολογήθηκε χθες με τον Λίνο. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι...

 το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από την έναρξη της περιόδου στην ποδοκνημική διογκώθηκε γεγονός που του απαγορεύσει να ακολουθήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τους επόμενους 4 μήνες.

Ο Λίνο ενημερώθηκε για την δυσάρεστη εξέλιξη ( είχε υποβληθεί σε εξετάσεις το μεσημέρι καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες ) από τον γιατρό της ομάδας του ΠΑΟΚ Γιάννη Ράλλη ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στα αποδυτήρια του Δικεφάλου μισή ώρα πριν ξεκινήσει η προθέρμανση των συμπαικτών του για τον αγώνα με τους Κροάτες.
Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους τοποθετείται για μετά τα Χριστούγεννα καθώς μέχρι τότε ο αμυντικός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς η φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν απαιτεί κάτι τέτοιο.



Πηγή: sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog