Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Γκαρσία: "Όπλο μας η Τούμπα"



Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στο περιοδικό "Active" της εφημερίδας "SportDay", όπου τόνισε πως το μεγάλο "όπλο" του ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πορεία στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η "καυτή" Τούμπα.


Οι δηλώσεις του Ουρουγουανού μέσου:






Θεωρείς σημαντικότερη μία καλή πορεία στην Ευρώπη από την αντίστοιχη στο ελληνικό πρωτάθλημα και αν ναι, γιατί;
"Πιστεύω ότι κάθε ματς είναι διαφορετικό και σημαντικό. Πήραμε ένα σκληρό μάθημα έτσι όπως κατορθώσαμε να βγάλουμε την ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Γι' αυτό δεν πρέπει να πετάξουμε τίποτε απ' όσα κάναμε και πρέπει να πάμε "μέχρι θανάτου" για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Στο πρωτάθλημα το δικό μας οφείλουμε να κάνουμε το ίδιο. Σίγουρα σε αυτό πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι".

Τι πιθανότητες δίνεις στον ΠΑΟΚ να προκριθεί από τον όμιλο με αντιπάλους τη Βιγιαρεάλ, την Μπριζ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ;
"Τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης που έχουν όλοι οι άλλοι. Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας κάτι παραπάνω από αυτούς, όχι όμως και κάτι λιγότερο από αυτούς".

Συμφωνείς με όσους λένε ότι αρκούν οι τρεις νίκες στην Τούμπα επειδή η διαδικασία είναι με τρεις αντιπάλους και έξι συνολικά παιχνίδια ή θεωρείς ότι αυτή είναι μία λάθος προσέγγιση;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο πάνω σε αυτό. Δεν έχω σκεφτεί μόνο τις τρεις νίκες στην Τούμπα. Πρέπει να βλέπουμε βήμα προς βήμα τα παιχνίδια".

Από την εμπειρία σου σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας του;
"Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Αυτή είναι η συνταγή, να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή ένα λάθος να κάνεις, εκεί το πληρώνεις ακριβά. Δευτερόλεπτο δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Αν κάνεις το παραμικρό λάθος, θα το εκμεταλλευτεί αυτός που το εισπράττει στο αντίστοιχο παιχνίδι".

Θα μπορούσε η σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ με την εικόνα πού έδειξε στα ματς με Αγιαξ και Φενερμπαχτσέ να παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;
"Το να λέμε κάτι τέτοιο εκ των υστέρων είναι δύσκολο, από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να περάσουμε. Αυτό που έχουμε εμείς και που δεν έχουν οι άλλοι είναι το γήπεδό μας. Με τον κόσμο μας μέσα στην Τούμπα, οι αντίπαλοι μας αισθάνονται πιο έντονα και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι πως η έδρα αποτελεί για μας ένα μοναδικό όπλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog