Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σάντος: "Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση"


santos greece

Τι δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά τον αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ:

Για το παιχνίδι: 




"Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Αντίπαλες ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πήγαν αρκετά καλά.
Το α' ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τη μία ομάδα να εξουδετερώνει τα ατού της άλλης. Εμείς στο β' ημίχρονο είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο αγωνίστηκαν καλά και έτρεξαν πολύ.Αν είχαμε παραπάνω ηρεμία και βγάζαμε πιο καλά την μπάλα μπροστά, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, που μας έλειψε. Θεωρώ πως στο α' μέρος κρατήσαμε αρκετά καλά την μπάλα.

Στο β' δεν είχαμε και τόσο καλή κατοχή της μπάλας. Αυτό οφείλεται εν μέρει στις αλλαγές που έγιναν. Επίσης οι Τοροσίδης και Σαμαράς είχαν κουραστεί αρκετά, αλλά δεν είχαμε παίκτες να τους αλλάξουμε.
Αν είχαμε τη συγκέντρωση που είχαμε σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι με την Γεωργία, τότε, θα είχαμε κερδίσει  τους Γεωργιανούς". 


Για την συγκομιδή βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές: 
"Σίγουρα εμείς θέλαμε δύο νίκες. Όμως δεν τα καταφέραμε.Η ισοπαλία στον αγώνα με τη Γεωργία ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα με την Κροατία ήταν καλό, όπως και η εμφάνιση. Σε κάθε αγώνα θέλουμε τη νίκη αλλά το αποτέλεσμα που φέραμε με την Κροατία μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει".



Για το αν αυτή η Εθνική είναι έτσι όπως την θέλει: 
"Δείξαμε το χαρακτήρα και τη νοοτροπία που έχει η ομάδα, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι διεθνείς δεν έχουν παίξει περισσότερα από 1-2 επίσημα παιχνίδια".

Για το σύστημα 4-2-3-1: 
"Το σύστημα που παίξαμε σήμερα το έχουν παίξει πολλές φορές οι παίκτες, αισθάνονται άνετα. Συνεχίζω να θεωρώ ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει καλύτερα με ένα άλλο μοντέλο. Όμως ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να έχουμε ένα σύστημα με το οποίο οι παίκτες είναι περισσότερο εξοικειωμένοι".

Για την... πρώτη του Τζαβέλλα: 
"Αφού ήταν στην αποστολή σημαίνει ότι του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε όσα του ζητήσαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog