Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλομένο: "Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται"

filomeno.jpg

Ο Λούσιο Φιλομένο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 FM"

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

Τους στόχους που έχουν τεθεί από τον  ΠΑΟΚ:

"Τα συναισθήματα είναι μοναδικά. 'Ήταν σπουδαίο για μας που προκριθήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα μπήκαμε με νίκη στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον κίνδυνο της παγίδας στην πρεμιέρα. Το όνειρό της Ευρώπης για μας συνεχίζεται, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει το πρωτάθλημα.
Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε όλους τους στόχους μας. Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Το γκρουπ στο οποίο κληρωθήκαμε είναι καλό, αλλά εμείς διαθέτουμε δυνατή ομάδα".

Για το Γιουρόπα Λιγκ:

"Η Βιγιαρεάλ υποτίθεται ότι είναι το φαβορί. Μιλάμε, όμως, για ποδόσφαιρο, έντεκα εναντίον έντεκα. Θα παλέψουμε, είμαστε στην ίδια θέση με όλες τις ομάδες. Στα χαρτιά, σε κάθε γκρουπ, υπάρχουν ένα ή δύο φαβορί, θα δούμε όμως τι θα συμβεί στο γήπεδο. Εμείς μπορούμε πρόκριση.
Έχουμε αυτοπεποίθηση , κόντρα στον Άγιαξ και την Φενέρμπαχτσε δείξαμε ότι ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες. Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθούν¨.

Το στόχο του ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ο στόχος είναι ο τίτλος, αλλά είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε γι' αυτό. ¨Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, αν γίνεται να πάρουμε τον τίτλο, θα το κυνηγήσουμε. Όπως λέτε και εσείς στην Ελλάδα.... σιγά-σιγά (σ. σ. το είπε στα ελληνικά), να κερδίζουμε για να πάμε για τίτλο".

Τον ανταγωνισμό στην επίθεση:

"Ο ανταγωνισμός είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα. Εμένα μου αρέσει αυτό. Δίνει κίνητρο σε ένα παίκτη. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, να ανταγωνίζεσαι κάθε μέρα της εβδομάδας για μία θέση στην ενδεκάδα. Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγεία μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog