Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Παρουσιάστηκε από τη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο

Παρουσιάστηκε ο Ντιόγκο

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Λουίς Ντιόγκο και του Ντέιβιντ από τη διοίκηση της Φλαμένγκο. Τη φανέλα με το νούμερο "43" πήρε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.
Ακολουθούν οι πρώτες του δηλώσεις στη "Φλα":






"Μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι απλώς μας λείπει η τύχη. Απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε την Κυριακή (η Φλαμένγκο ηττήθηκε με 1-0) η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, αλλά της έλειπε η τύχη», είπε αρχικά και συνέχισε:
"Η Φλαμένγκο διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και νομίζω ότι απλώς περνάει μία κακή φάση. Έχω παίξει δύο αγώνες μετά απ' τις διακοπές στην Ευρώπη και ορισμένα φιλικά.


Είμαι πέντε ημέρες δίχως προπόνηση λόγω των διαπραγματεύσεων, αλλά έκανα όλη την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω την Πέμπτη, αλλά χρειάζομαι να πάρω αγώνες".
"Τα πράγματα ήταν λίγο περίπλοκα με μένα, γιατί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα. Όμως επιθυμία μου ήταν να επιστρέψω στη Βραζιλία, γιατί στην Ελλάδα θα είχα τη δυνατότητα να αγωνιστώ μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.Ξέρω πόση μεγάλη προσπάθεια έκανε η Φλαμένγκο για να με αποκτήσει και θέλω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Σε μία ομάδα όπως η Φλαμένγκο είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Στόχος μου είναι να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους". 

 Όσο για το λόγο που επέλεξε το νούμερο "43", είπε: "Οι αριθμοί που φορούσα μέχρι τώρα, το "7" στην Πορτουγκέζα και το "10" στον Ολυμπιακό, είχαν ήδη κάτοχο στη Φλαμένγκο κι έτσι επέλεξα το 43". 




Στη φωτό παρεβρίσκονται ο Ντιόγκο (αριστερά), Ντέιβιντ (δεξιά) και ο Ζίκο ανάμεσά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog