Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Στη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο

Ο Λουίς Ντιόγκο θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Φλαμένγκο.
Οι Βραζιλιάνοι θα δώσουν 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και 1 εκατ. ευρώ στον παίκτη αποκτώντας τον δανεικό για ένα χρόνο.Μάλιστα λέγεται πως στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα που αναφέρει ότι αν η Φλαμένγκο θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να πληρώσει 18 εκατ. δολάρια!
Μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι και την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Βραζιλιάνος λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του εκείνο το βράδυ, δεν υπήρχε καλό κλίμα ανάμεσα σ' αυτόν και στους συμπαίκτες του και στη διοίκηση του Ολυμπιακού.Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να ηρεμήσουν τα πράγματα...
Α, και τώρα που μίλησα για χαρακτήρες και συμπεριφορές.Θυμάστε πρόπερσι (2008-2009)στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 όταν ο Ντιόγκο είχε σπάσει το δόντι του Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ) και μετά ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ τού ανταπέδωσε το χτύπημα σε μια φάση;Τότε όλοι πέσανε να "φάνε" τον Γκαρσία και να προστατέψουν τον Βραζιλιάνο.Τώρα φαίνεται ποιος έπρεπε να δικαιωθεί και ποιος όχι. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog