Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Λίνεν: "Πρόκριση από τον πρώτο αγώνα"

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός πρέπει να "κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Έβαντ Λίνεν.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Λίνεν:

Για διαφορά δυσκολίας των αγώνων με Μακάμπι και Μπέσα
"Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η Μπέσα ήταν μια μικρή ομάδα ενώ η Μακάμπι μια ευρωπαϊκή θα πρέπει να παλέψουμε για να περάσουμε".

Αν θα αλλάξετε τακτική; Ακούγεται ότι η Μακάμπι ίσως παίξει με πέντε αμυντικούς.
"Δεν θα αλλάξουμε τακτική σε σχέση με τον αντίπαλο. Θέλουμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι και δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Αν παίξουν στο μισό γήπεδο δεν έχει σχέση με πόσους αμυντικούς θα παίξουν. Δεν ξέρω πως σας ήρθε η ιδέα πως θα παίξουν με πέντε αμυντικούς. ποτέ δεν το έχουν κάνει".

Για το ποιοι είναι έτοιμοι για αύριο
"Για Βασίλη, Αβραάμ θα αποφασίσω σήμερα το βράδυ. Είναι διαφορετικό να είναι στην 11άδα από ότι στην 18άδα".

Για την δυσκολία να παίξουν χωρίς κόσμο;
"Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν θέλουμε να κυριαρχούμε θα πρέπει να κερδίζουμε και εντός και εκτός έδρας. Για εμάς είναι σημαντικό να κρατάμε την μπάλα να δημιουργούμε ευκαιρίες και να τις τελειώνουμε".

Για το αν σκέφτεται την τραυματική εμπειρία με μία άλλη ομάδα Ισραήλ;
"Αυτό είναι ιστορία. Δεν έχει τίποτα να κάνει πλέον με αυτό. Η ιστορία είναι για τα βιβλία και όχι για τα παιχνίδια".

Για τις αλλαγές της Μακάμπι και τις αλλαγές του Ολυμπιακού
"Η Μακάμπι έχει πολλούς νέους παίκτες αλλά με τους καινούργιους έπαιξε στο Μαυροβούνιο και έδειξε πως έχουν δεθεί καλά. Δεν έχουμε μόνο καινούργιους παίκτες στην δική μας ομάδα. Ο Μιραλάς, ο Μοντέστο, ο Χολέμπας και Ρόμενταλ είναι οι νέοι, όλοι οι άλλοι υπήρχαν στην ομάδα. Ήρθαν και κάποιοι αργότερα, όπως οι Ιμπαγάσα, Τοροσίδης και Παπαδόπουλος που ακόμα δεν είναι τόσο έτοιμοι".

Για τα όσα γράφονταν για μεγάλο σκορ
"Για αυτά ας ρωτήσετε τους δημοσιογράφους. Δεν νομίζω να είπε κάτι τέτοιο κανένας. Αν θέλουμε να πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".


Αν χάσει ο Ολυμπιακός θα είναι μεγάλη απογοήτευση;
"Είναι συνέντευξη ή μιλάμε για το μέλλον. Αν η Μακάμπι βγει έκτη θα είσαστε ευχαριστημένος. Αν αύριο έχεις ένα τροχαίο θα είσαι ευχαριστημένος; Με όλο το σεβασμό το λέω".

Πόσο δύσκολο είναι να κάνει ευκαιρίες σε μία κλειστή άμυνα;
"Πρώτα από όλα θα πρέπει να δούμε αν παίξουν έτσι. Μπορεί να παίξουν ένα νορμάλ παιχνίδι. Αν συμβεί όμως θα πρέπει να μάθουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλά δεν νομίζω αν έχει σχέση το πόσο έτοιμος είσαι, αλλά από την τακτική και την συγκέντρωση. Όταν υπάρχουν χώροι καλό είναι να πηγαίνεις κάθετα, αλλιώς να χρησιμοποιείς τα πλάγια".

Πόσο θα επηρεάσει το ότι δεν θα έχει κόσμο
"Θα είναι ντεσαβαντάζ για Μακάμπι γιατί εμείς παίξαμε και με Μπέσα και το κάνουμε και κάθε μέρα στην προπόνηση".

Αν οι Ζαϊρί και Ρόμενταλ και αν θα παίξουν μαζί
"Υπάρχει πιθανότητα να παίξουν μαζί. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα μπορούν να παίξουν μαζί. Έχουν πάντως μεγάλη πιθανότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog