Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

3η αγωνιστική των play off:ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0


Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που το πέτυχε, με τον Μουσλίμοβιτς στο 11ο λεπτό αφού ο Φιλομένο είχε κλέψει την μπάλα από τον Νικοπολίδη. Στη συνέχεια, ο δικέφαλος του Βορρά πίεσε και για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Αργεντινό να χάνει την μονομαχία με τον Νικοπολίδη σε δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 14.Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο με τον Vieirinha ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Νικοπολίδη (53').Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Ντάρμπισιρ, αρχικά, απείλησε τον Χαλκιά στο 6ο λεπτό, ενώ στο 15ο λεπτό ο Λούα Λούα ήταν εκείνος που προσπάθησε να φέρει το ντέρμπι στα ίσια, αλλά ο Χαλκιάς κράτησε ανέπαφη την εστία.Αφού ακολούθησε ένα 20λεπτο χωρίς κάποια μεγάλη φάση, αλλά με καλό ρυθμό και την μπάλα πάνω-κάτω, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν μέχρι το 37ο λεπτό σε... διαγωνισμό χαμένων ευκαιριών. Αρχικά ο Ντάρμπισιρ απείλησε με κοντινή κεφαλιά, στη συνέχεια ο Μουσλίμοβιτς απέτυχε να πλασάρει εύστοχα από κοντά, στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Φιλομένο να φλερτάρει με το δεύτερο γκολ, για να πάρει στο 37' τη σκυτάλη ο Τοροσίδης και να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.
Στην επανάληψη, ο Σάντος αναγκάστηκε να χάσει τον Σαβίνι λόγω τραυματισμού.
Η είσοδος του Μήτρογλου στη θέση του Μαρέσκα ενδυνάμωνε την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά στο γήπεδο κάτι τέτοιο δεν είδαμε, αφού η φλύαρη υπεροχή του Ολυμπιακού δεν είχε κανένα αποτέλεσμα πέραν του εκνευρισμού όσων φίλων της ομάδας παρακολουθούσαν το παιχνίδι.Γενικά οι ομάδες δικαιούνταν να πετύχουν κάποια παραπάνω τέρματα.Δηλαδή αναλογιζόμενοι τις φάσεις και τις ευκαιρίες των δυο ομάδων το ματς θα μπορούσε να είχε λείξει με ένα σκορ το οποίο θα αντικατόπτριζε τηνεικόνα του παιχνιδιού.Ένα 3-1 ή 4-2 θα μπορούσε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.
Έτσι ο δικέφαλος του Βορρά σημείωσε την δεύτερη του εντός έδρας του νίκη , έχοντας πλέον το πλεονέκτημα στα πλέι οφ με 10 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους Πειραιώτες.
Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική όπου οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο Καραϊσκάκη.




Συνθέσεις:
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι (50' Στέλιος Μαλεζάς), Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Λούσιο Φιλομένο (86' Θανάσης Παπάζογλου), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (78' Γιώργος Φωτάκης), Αντελίνο Βιεϊρίνια


Ολυμπιακός:
Αντώνης Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο (83' Γιάννης Παπαδόπουλος), Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Εντσο Μαρέσκα (62' Κώστας Μήτρογλου), Γκονσάλες Οσκαρ, Ματ Ντάρμπισιρ, Λομάνα Λούα Λούα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog