Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Play off


Οι τέσσερις προπονητές έκαναν το δικό τους σχόλιο για την επικείμενη διαδικασία των play off. Πιο αναλυτικά:



Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: "Σίγουρα είναι μία διαδικασία έξι παιχνιδιών. Δύσκολων παιχνιδιών. Είναι όλα ντέρμπι. Εύχομαι να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Από την μεριά μας έχουμε στόχο την 1η θέση θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πετύχουμε τον στόχο μας".


Φερνάντο Σάντος: "Νομίζω ότι όλοι ξέρουν την προσωπική μου άποψη για τον θεσμό των πλέι οφ. Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι για τα ματς που έρχονται.

Θεωρώ φυσιολογικό ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες. Ο στόχος όλων είναι η κατάκτησης της 1ης θέσης, που δίνει την ευκαιρία σε μία ομάδα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και περιμένω να υπάρξει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι οι αγώνες παίζονται μες στο γήπεδο.

Προφανώς ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να παίξει κανείς 6 παχνίδια σε 18 μέρες αλλά αυτό θα είναι το ίδιο για όλους. Εύχομαι να γίνουν καλά πλέι οφ και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Έχουμε πολύ καλούς αντιπάλους. Θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Στόχους και κίνητρα έχουμε. Θα έχουμε και οι τέσσερις ομάδες την ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε την 2η θέση. Είμαστε πίσω βαθμολογικά αλλά πιστεύω στους παίκτες μας και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.


Έκτορ Κούπερ: "Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να είναι ανταγωνιστικό, να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και να είναι μία γιορτή. Σίγουρα οι υπόλοιπες ομάδες πάλεψαν και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα.

Το θετικό είναι πως δεν σου δίνεται καθόλου χρόνος για εφυσηχασμό. Πρέπει να είσαι συνέχεια έτοιμος. Σίγουρα θα παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Η δική μου ομάδα ξεκινάει με μηδέν βαθμούς, όμως υπάρχει πίστη, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη και κίνητρο ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει την 1η θέση".

Στην... δευτερολογία του μετά την κλήρωση οι τεχνικοί είπαν:


Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: "Πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι.
Είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να διαλέξεις το πρώτο παιχνίδι. Και οι τρεις ομάδες είναι δύσκολες.

Τα πλέι οφ έχουν μία ιδιαιτερότητα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είτε κερδίζεις είτε χάνεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος για το επόμενο ματς.


Φερνάντο Σάντος: "Όσον αφορά στην αλληλουχία των παιχνιδιών όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Ξέροντας το πρόγραμμα θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα".


Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Στο τέλος έχουμε όλοι τα ίδια. Δεν υππάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Έχουμε παιχνίδια Τετάρτη, Κυριακή και ξανά Τετάρτη. Όποιος είναι καλύτερος και πιο έτοιμος αυτός θα κερδίσει.


Έκτορ Κούπερ: "Δεν έχει μείνει κάτι να προσθέσω. Θα παίξουμε όλοι εναντιόον όλων. Κανείς δεν μπορεί
να πει στο ποδόσφαιρο ότι μία ομάδα έιναι ποιο εύκολη από την ομάδα. Απλά να ευχηθώ να γίνει μία καλή διοργάνωση
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog