Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Στοίχημα 10/3



 

 
Στη σέντρα η Superleague


Πάμε στοίχημα
με ελληνικό πρωτάθλημα, όπου σίγουρα δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια για ακόμη μια αγωνιστική.



Ο Ατρόμητος Αθηνών υποδέχεται τη Δόξα Δράμας, όντας σταθερά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι του για να καταφέρει εντέλει να συμμετάσχει στα play-off. Είναι αήττητος για τέσσερις αναμετρήσεις στη Superleague, ενώ μετρά και τρεις συνεχόμενες νίκες. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,36 από την bet365. Η Δόξα Δράμας είναι από την αρχή η ουραγός της κατηγορίας και αντιμετωπίζει την κάθε αναμέτρηση έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να μην ηττηθεί. Με τους 15 βαθμούς, ωστόσο, που έχει συγκεντρώσει, καθίσταται ευδιάκριτο ότι πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, αν θέλει να σώσει την παρτίδα. Ηττήθηκε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 1-0 στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης, τρεις μέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη που ήταν με το ίδιο σκορ νικηφόρο για τους Μακεδόνες. Under τα περισσότερα παιχνίδια των φιλοξενούμενων, πράγμα που ενδέχεται να συμβεί και σήμερα, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2,35 από την bet365 (1.55 από τον ΟΠΑΠ).



Ο ΟΦΗ περιμένει τον Πανιώνιο, με τους Κρητικούς, νεοφώτιστοι στην κατηγορία, να κάνουν από την αρχή του πρωταθλήματος μεγάλη προσπάθεια για να μπουν στην πεντάδα και κατά συνέπεια να πάρουν ένα εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Όποιο όμως και αν είναι το
στοίχημα ποδόσφαιρο παίζεται στο χορτάρι εκεί όπου αγνοούν τη νίκη για τρεις αγωνιστικές (δύο ήττες, μία ισοπαλία), αντιμετωπίζοντας, πάντως, κατά σειρά τον ΠΑΟΚ (0-2), την ΑΕΚ (1-1) και τον Ολυμπιακό (0-2). Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στα τρίποντα με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,90 από την bet365; Ο Πανιώνιος με 23 βαθμούς, απέχει δύο μόλις από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον εκπέμπει… SOS. Τελευταία νίκη που πέτυχε ήταν πριν από τέσσερις αγωνιστικές επί της ουραγού Κέρκυρας με 2-0. Από τότε μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Κλειστή αναμένεται η αναμέτρηση από δύο ομάδες που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο θέαμα στους αγώνες τους. Το under είναι πολύ πιθανό και προσφέρεται σε απόδοση 1,44 από την bet365.(1.40 από τον ΟΠΑΠ)



Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θα επιδιώξει να δώσει αξία στο διπλό που πήρε στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού (0-2). Οι ποδοσφαιριστές του Λάσλο Μπόλονι φιγουράρουν στην 3η θέση και θέλουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των επικείμενων play-off. Θα αντιμετωπίσει με τον ρόλο του φαβορί την ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα του Σάκη Τσιώλη, με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,57 από την bet365. Οι Αρκάδες με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα στη Superleague βρίσκονται, πλέον, στο μείον τρία από την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο. Τελευταίο θύμα του Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Εργοτέλης, του οποίου επικράτησε με 3-0. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν αναμένεται να αγωνιστεί με αμυντικογενείς προσανατολισμούς. Είναι πολύ πιθανό να παιχτεί «ανοιχτό» ποδόσφαιρο και το ματς να καταλήξει στο over που προσφέρεται σε απόδοση 2,50 από την bet365.(2.10 από τον ΟΠΑΠ)

e-mail της αρθρογράφου αυτού του κειμένου: katerina.bititsiou@omruk.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog