Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Κούπερ: "Μικρό προβάδισμα ο Αρης"

O Άρης έχει μικρό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα σύμφωνα με τον Εκτορ Κούπερ, αλλά για να προκριθεί στους Ομίλους, θα πρέπει να παίξει καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι:

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν θα μας αφήσει να εφησυχάσουμε. Η Αούστρια είναι
καλή ομάδα που κι αυτή αισιοδοξεί. Θα παίξουμε σαν να μην έχουμε το πλεονέκτημα. Πρέπει να κοιτάξουμε πως θα κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη προσοχή για να πετύχουμε το δικό μας στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους και πρέπει να παίξουμε καλύτερα συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα", δήλωσε ο προπονητής του Αρη και πρόσθεσε:
"Πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές. Ακόμα και να μην ήμασταν έτοιμοι δεν θα το έλεγα. Ο καθένας από εμάς προετοιμάζεται για ένα πολύ ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Εμείς θα δούμε την δική μας τακτική και σύμφωνα με αυτά να παίξουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε την πρόκριση. Αφού η Αούστρια θα μπει για να επιτεθεί, θα κάνουμε και εμείς το ίδιο, επομένως θα παίξουν δύο επιθετικές ομάδες. Αλλά μία μικρή δυσκολία που πρέπει να αντιμετωπίσουν είναι το σκορ 1-0 του πρώτου αγώνα. Δεν θα αντιμετωπίσουν το δεύτερο παιχνίδι μπαίνοντας για να βάλουν ένα γκολ. Καθένας έχει τη δική του τακτική. Ισως να ψάξουν ένα γκολ διαφορετικά θα είναι δύσκολο για αυτούς. Δεν πιστεύω όμως ότι θα μπούν από το πρώτο εικοσάλεπτο για να πιέσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog