Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι όμιλοι του Europa League





Αναλυτικά οι δώδεκα όμιλοι:

Ο Λουίς Γκαρσία στον Παναθηναϊκό!!

Ο άσος που έγινε τραγούδι

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ισπανός Λουίς Γκαρσία (Λουίς Χαβιέ Γκαρσία Σανθ), μετά από συντονισμένες ενέργειες του Κάρλος Φρεϊτας. Ο 32χρονος άσος ήταν...


Ο Μασεράνο στη Μπάρτσα

Συμφωνία για Μασεράνο

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι ο Χαβιέ Μασεράνο όπως δημοσιοποίησε η Λίβερπουλ.Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ συμφώνησαν...

Η μεγάλη υποδοχή των "πορθητών"

Η μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ "υποχρέωσε" τους οπαδούς του "δικεφάλου" να μεταβούν στο αεροδρόμιο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, παρά τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας (την ίδια ώρα έφθανε και η αποστολή του Άρη από την Αυστρία και υπήρχε φόβος για επεισόδια).

Δείτε το βίντεο

Πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με τη λήξη του ματς (Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ 1-1), ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και άρχισαν το γλέντι, που κράτησε μέχρι πτο πρωί..Το γλέντι ξεκίνησε λίγο πριν από τη 1 το βράδυ και κράτησε μέχρι την στιγμή που η αποστολή του "Δικέφαλου"  πάτησει το πόδι της στον αεροδιάδρομο του "Μακεδονία"(περίπου στις 5 το πρωί).


Δείτε τα video!

Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ 1-1 (παρ.) δηλώσεις παικτών, προπονητών

Δερμιτζάκης: «Μετράει η ψυχή και η καρδιά»
                                                
                                 
Δηλώσεις Δερμιτζάκη

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που δούλεψαν πολύ για να εκπληρώσουμε τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα την μερίδα του λέοντος λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, που δουλέψανε πολύ. 

ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1, δηλώσεις

Δηλώσεις παικτών, προπονητών


Πάπα Μπούμπα Ντιοπ


"Είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα να προηγηθεί και να πάρει την πρόκριση. Η νίκη στο Νταντί μας έδωσε την πρόκριση.


Αούστρια Βιέννης-Άρης 1-1, δηλώσεις Κούπερ, Νταξμπάχερ, παικτών

«Αφιερωμένο στον κόσμο και σ' εμάς!»


Αυτό που άρχισε ο Ρουίς στη Θεσσαλονίκη το ολοκλήρωσε στην Βιέννη. Πέτυχε το χρυσό γκολ για τον Άρη και με το 1-1 κόντρα στην Αούστρια οι "κίτρινοι" πέρασαν στους ομίλους του Europa League.


Δηλώσεις παικτών, προπονητών

Η κλήρωση των όμιλων του Champions League 2010-2011, τα βραβεία της χρονιάς




Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προσπάθεια πρόκρισης από τη Βαρκελώνη και το 
"Καμπ Νου", ωστόσο τα τρία σημαντικά ματς είναι εκείνα που ακολουθούν μέχρι την 4η αγωνιστική και δη τα διαδοχικά με τη Ρούμπιν σε ΟΑΚΑ και Καζάν.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog