Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!



Ο Παναθηναϊκός φοράει σήμερα (21:45, ΝΕΤ) το ευρωπαϊκό του κοστούμι κόντρα στην Κοπεγχάγη και θέλει να κάνει... σεφτέ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνοντας τους πρώτους του βαθμούς.

Γιάκομπ: "Πρέπει να αντιδράσουμε"



Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των παικτών του Ηρακλή. Ο Βικτοράς Γιάκομπ πάντως δεν ανησυχεί για την επόμενη μέρα του Γηραιού, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει:  

Νασούτι: "Επρεπε να γίνει, γυρίζουμε σελίδα"




Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί για τη Ρωσία όπου την περιμένει δύσκολο έργο κόντρα στην πανίσχυρη Ζεντί Αγίας Πετρούπολης, ακόμη όμως κινείται στους ρυθμούς της αποχώρησης του Μπάγεβιτς.  

Δεν ήταν πέναλτι


Σύμφωνα με το fcpaok.gr το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Ξάνθης στον αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ (1-0) ΔΕΝ ήταν πέναλτι!

Ακολουθεί απόσπασμα του άρθρου (από το fcpaok.gr):

Νέα κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων και η πρώτη ήττα είναι γεγονός.  Χωρίς ουσία και προσανατολισμό οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα δικαιολογήσουν την ανωτερότητα τους απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε όχι γιατί ήταν καλύτερη αλλά γιατί ο "αστυνόμος" Σιδηρόπουλος έδειξε το το κόμπλεξ  του και με ένα ανύπαρκτο πέναλτι έδωσε τη δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να προηγηθεί. Η ομάδα μας χρειάζεται πλέον ένα ισχυρό σοκ να συνέλθει ενόψη του κρίσιμου παιχνιδιού την Πέμπτη με τη Ντιναμό. Παίκτες και προπονητή είναι υπεύθυνοι να αλλάξουν την κακή εικόνα της ομάδας. Όσο για τη διαιτησία θα πούμε μια παροιμία: "Στου κασίδη το κεφάλι, όλοι μαθαίνουν να κουρεύουν.."  Αν το πέναλτι αυτό δινότανε εναντίον των ομάδων του ΠΟΚ σήμερα θα είχαμε διαιτητικά δικαστήρια....

Δείτε τι έγινε στη φάση του πέναλτι:

5η αγωνιστική της Primera Division 25/9 - 27/9




Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής: 

Παρατήθηκε ο Μπάγιεβιτς !




Η υπερβολικά άσχημη εικόνα της ΑΕΚ... απομάκρυνε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ομάδα, καθώς η παραίτησή του μετά το ματς στον Βόλο έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της "Ένωσης" Σταύρο Αδαμίδη.

"Για το παιχνίδι δεν θα μιλήσω. Τι να πω; Ενημέρωσα τον κ.Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πούμε περισσότερα", είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις!
Δείτε το βίντεο

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog