Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητος ο Παναθηναϊκός




Η Οσέρ επικράτησε με 2-0 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που προβίβασε το "τριφύλλι" στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.





Έτσι στην κλήρωση που θα γίνει σήμερα (Πέμπτη 26/8) στις 19:00 (θα μεταδωθεί από τη ΝΕΤ και το Mega) στο "Φόρουμ Γκριμάλντ" του Μονακό, ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει πολύ δυνατές ομάδες, όπως η Βέρντερ Βρέμης, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρόμα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Μπενφίκα, η Βαλένθια και η Μασέιγ.

Αναλυτικά όλα όσα έγιναν στα πλέι οφ του Champions League:

Άγιαξ-Ντιναμό Κιέβου 2-1  (1ο παιχνίδι 1-1)
Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Σουάρεζ ο "Αίαντας" εκμεταλλεύτηκε άψογα το ενέχυρο του Κιέβου και με την σειρά του θα βρεθελι στην κλήρωση του Μόντε Κάρλο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 43', ενώ ο Ελ Χαμνταουί καθάρισε το παιχνίδι στο 75'. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ντιναμό ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά με εύστοχο πέναλτι του Σεφτσένκο.

Τότεναμ-Γιουνγκ Μπόις 4-0  (1ο παιχνίδι 2-3)
Στο πρώτο παιχνίδι η Τότεναμ βρέθηκε με τρία γκολ στην πλάτη αλλά δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ στη συνέχεια έκανε πιο εύκολο το έργο της στην ρεβάνς του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Εκεί οι "πετεινοί" έκαναν επίδειξη δύναμης μπροστά στο ένθερμο κοινό τους και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίους διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόλις στο 5' οι Λονδρέζοι έδειξαν πως την πρόκριση δεν πρόκειται να τους την πάρει κανένας. Ο Κράουτς "ξεκλείδωσε" πολύ γρήγορα την άμυνα των Ελβετών, ενώ στο 30' ο Ντεφόε έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη τόσο για τον Τότεναμ όσο για τον Κράουτς, καθώς ο υψηλόσωμος επιθετικός σφράγισε το σπουδαίο βράδυ με χατ τρικ.

Ζίλινα-Σπάρτα Πράγας 1-0   (1ο παιχνίδι 2-0)
Τις νίκες διπλασίασε η Ζίλινα, η οποία μετά την εντυπωσιακή παρουσία στην Πράγα δεν άφησε περιθώρια στην Πράγα. Ο Κισέι με το φοβερό γυριστό σουτ στο 18' έκανε ακόμη δυσκολότερο το έργο των Τσέχων, που έδειχναν αντήμποροι να διεκδικήσουν την πρόκριση, Οι Σλοβάκοι ήταν αντυπωσιακοί σε όλο το ματς και χωρίς να ιδρώσουν πήραν το εισιτήριο για το Μόντε Κάρλο.

Κοπεγχάγη-Ρόζενμποργκ 1-0  (1ο παιχνίδι 1-2)
Η κεφαλιά του Οτεσεν στο ημίωρο της αναμέτρησης ήταν αρκετό να διασπάσει τις αμυντικές διαθέσεις της Ρόζενμποργκ και να στείλει την Κοπεγχάγη στους ομίλους. Οι Δανοί επέλεξαν να υπερασιστούν το μικρό προβάδισμα του πρώτου αγώνα, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν κατάφερε να πετύχει το "χρυσό" γκολ. Ετσι, η Κοπεγχάγη πανηγύρισε την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στους οπαδούς της.

Τα τέσσερα γκρουπ όπως διαμορφώθηκαν οριστικά μετά τους επαναληπτικούς αγώνες της Τετάρτης.

1ο Γκρουπ
Ίντερ (Ιταλία) 
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 
Τσέλσι (Αγγλία) 
Άρσεναλ (Αγγλία) 
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Μίλαν (Ιταλία) 
Λιόν (Γαλλία) 

2ο Γκρουπ
Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) 
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 
Ρόμα (Ιταλία) 
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 
Μπενφίκα (Πορτογαλία) 
Βαλένθια (Ισπανία) 
Μαρσέιγ (Γαλλία) 
Παναθηναϊκός (Ελλάδα) 

3ο Γκρουπ
Τότεναμ (Αγγλία) 
Ρέιντζερς (Σκωτία) 
Άγιαξ (Ολλανδία)
Σάλκε (Γερμανία) 
Βασιλεία (Ελβετία) 
Μπράγκα (Πορτογαλία) 
Κοπεγχάγη (Δανία) 
Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 

4ο Γκρουπ
Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 
Τβέντε (Ολλανδία) 
Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία) 
Οσέρ (Γαλλία)
Κλουζ (Ρουμανία) 
Παρτιζάν (Σερβία) 
Ζίλινα (Σλοβακία) 
Μπούρσασπορ (Τουρκία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog