Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ουζουνίδης: "Νίκη με την Κέρκυρα για να δουλέψουμε στη διακοπή"




"Kόντρα στην Κέρκυρα θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε στην διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για να εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Είμαστε ήρεμοι και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε.

Η επιστροφή του Λυμπερόπουλου στην Εθνική

Επειτα από απουσία 13 μηνών ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην Εθνική ομάδα για να την ενισχύσει στους αγώνες με Λετονία και Ισραήλ στις 8 και 12 Οκτωβρίου για την προκριματική φάση του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012. Ο 35χρονος επιθετικός...  

Ανανέωσε με Ρέγες, Ασουνσάο και Ουιφαλούσι η Ατλέτικο



Σε τρεις ανανεώσεις πολύ σημαντικών και ποιοτικών παικτών, που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στον σύλλογο, προχώρησαν οι διοικούντες της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Εκτός ο Ηλιάδης



Eκτός αποστολής του Ηρακλή τέθηκε και πάλι ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος αισθάνεται και πάλι ενοχλήσεις στο σημείο της θλάσης με συνέπεια να μην προλαβαίνει να είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα.  

Δηλώσεις παικτών του ΠΑΟΚ, του Δερμιτζάκη μετά το ΠΑΟΚ-Ντιναμό (1-0)


Δερμιτζάκης

"Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για αγωνιστικούς  και ψυχολογικούς λόγους, γιατί θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα από τα οποία είδαμε και τα οφέλη.

Δηλώσεις παικτών της ΑΕΚ και του Κόλα μετά το Ζενίτ-ΑΕΚ (4-2)

Κόλα: «Παίξαμε καλά μετά την αποβολή»


Κόλα

"Πέρα από το αποτέλεσμα, πέρα από το παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ήταν δύσκολα παίζοντας 11 εναντίον 10 και με το 2-0 και αυτό έγινε ακόμη πιο δύσκολο και εκεί θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.  

Δηλώσεις παικτών του Άρη και του Κούπερ μετά το Ρόζενμποργκ-Άρης (2-1)




Aris Salonika's Ruiz challenges Atletico Madrid's Godin during their Europa League soccer match in Thessaloniki
Ρουίς

"Είμαστε εκνευρισμένοι, δεν μας αρέσει να χάνουμε. Ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και ήρθαμε για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι∙ όποιος κάνει λάθη το πληρώνει και χάνει.Η ομάδα μου έκανε ευκαιρίες. Δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία". 

4 μήνες εκτός ο Λίνο!!


Αναπάντεχη εξέλιξη δρομολογήθηκε χθες με τον Λίνο. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι...

Δεύτερη μέρα της φάσης των ομίλων του Champions League

Uefa champions league logo 2 svg.png


Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της "δεύτερης μέρας" της φάσης των ομίλων του Champions League.Τρίτη 28/9: Σπάρτακ Μόσχας-Ζιλίνα 3-0, Αγιαξ-Μίλαν 1-1, Βασίλεια-Μπάγερν 1-2, Μπράγκα-Σαχτάρ 0-3, Οσέρ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1, Παρτιζαν-Άρσεναλ 1-3,  Ρόμα-Κλουζ 2-1, Τσέλσι-Μαρσέιγ 2-0.


Τετάρτη 29/9: Ρουμπίν Καζάν-Μπαρτσελόνα 1-1, Βαλένθια-Μάντσεστερ 0-1, Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης  4-0, Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 0-2, Ρέιντζερς-Μπούρσασπορ 1-0, Σάλκε-Μπενφίκα 2-0, Τότεναμ-Τβέντε 4-1, Χαποέλ Τ.Α.-Λυών 1-3.  


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ!!
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog