Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οριστικό: ο Σουάρεζ στη Λίβερπουλ!

  

Η Λίβερπουλ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ουρουγουανού επιθετικού, Λουίς Σουάρες.

Ο Βέλλιος μετακόμισε στο λιμάνι της Έβερτον για τα επόμενα 3,5 χρόνια!!!

Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος. Ο επιθετικός του Ηρακλή υπέγραψε συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο για τα επόμενα 3,5 χρόνια!!

Τέλος και ο Κριστιάνο απο τον ΠΑΟΚ




Ο Κριστιάνο Μοράες είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μετά τους Ζουέλα και Μπουσαϊντί που αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τα βρήκε πριν από λίγη ώρα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά τα χρήματα που έχει να λαμβάνει και έτσι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον "Δικέφαλο".


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 "Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Moraes, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Τέλος ο Ναφτί από τον Άρη



Η ΠΑΕ Αρης και ο Μεντί Ναφτί έλυσαν την Πέμπτη την συνεργασία τους. Στις συζητήσεις που έγιναν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και πλέον ο 32χρονος μέσος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Μεντί Ναφτί, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου».

Χιμένεθ: "Η ΑΕΚ είναι Φεράρι χωρίς μηχανή !"

(φωτογραφία από τη θητεία του στην Σεβίλη)

 Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:
Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει πολλή δόξα και μεγάλη ιστορία αλλά αυτή τη στιγμή από τη Φεράρι λείπει η μηχανή και χωρίς μηχανή δεν μπορεί να τρέξει. Γιατί σαν προϋπολογισμός, σαν μπάτζετ αυτό που διαθέτει είναι εξαιρετικά χαμηλό. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να μεγαλώσουμε το ρόστερ, οι παίκτες αυτή τη στιγμή παίζουν με την πίεση ότι φοράνε, ότι κουβαλάνε τη μεγάλη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι μια φράση που έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ πολλές φορές, είμαστε αυτοί που είμαστε. Και είναι τώρα μήνες που επαναλαμβάνουμε αυτές τις λέξεις».

Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νέμεθ!



Στον Ολυμπιακό Βόλυ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ. Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, o Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει τα χέρια με τον Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου ο Ούγγρος επιθετικός να μετακομίσει από τον Πειραιά στο Βόλο. 

Στη Ρεάλ ο Αντεμπαγιόρ!


Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην Ρεάλ!


Επιστολή από τον Σ.Π. για τον Επαλέ



ΘΕΜΑ: Mην τον εχετε ξεγραμμενο την ζημια μπορει να την κανει!

 
Η είδηση της επιστροφής του Ζοέλ Επαλέ, ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις στους οπαδούς του Ηρακλή. Ο κορυφαίος ξένος παίκτης που φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα την τελευταία δεκαετία, αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι.
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός πέτυχε πολλά εντυπωσιακά και κρίσιμα γκολ, ορισμένα από τα οποία συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει η BLUEARENA.

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο ΕΠΑΛΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΖΟΕΛ
ΤΟ 4ο ΓΚΟΛ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog