Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσι Μπεναγιούν


Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα (2/7) ο Γιόσι Μπεναγιούν. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Λίβερπουλ έδωσε τη συγκατάθεσή της στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο, αφού πρώτα ρωτήθηκε ο νέος τεχνικός της, Ρόι Χόντγκσον. Στα 6,7 εκατ. ευρώ ανέρχεται το κόστος της μεταγραφής.Ο διεθνής Ισραηλινός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες στις 5 Ιουλίου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των "μπλε". Ο Μπεναγιούν αποχωρεί ύστερα από τρία χρόνια στο Μέρσαϊντ, όπου κατάφερε να πετύχει 18 γκολ σε 92 εμφανίσεις.

Στο επίσημο σάιτ της Τσέλσι, δήλωσε: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Τσέλσι, νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής των "μπλε" πρόσθεσε: Είμαστε χαρούμενοι να έχουμε αυτόν τον παίκτη κοντά μας. Ο Γιόσι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής στο χώρο του κέντρου και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει και θα κάνει σπουδαία πράγματα με εμάς αυτή τη χρονιά.


Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γκοβού


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη και ηχηρή μεταγραφή του "τριφυλλιού". Στα 5,5 εκ. ευρώ η πρόταση των πρωταθλητών.
Οπως όλα δείχνουν, ο 31χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

"Να παίζουμε με καρδιά..."




Να παίζουν οι διεθνείς με καρδιά, μυαλό και να υπάρχει οργάνωση είναι το τρίπτυχο που ζήτησε ο προπονητής της Εθνικής Φερνάντο Σάντος κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Για την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα: "Οκτώ χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά. Παρόλο που έχω δυσκολία να μιλήσω ελληνικά, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να τα κατανοήσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι αντιπροσωπεύω μία ολόκληρη χώρα. Πρέπει να δείχνουμε καρδιά. Να δείξουμε οργάνωση, να έχουμε καθαρό μυαλό. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτόν τον τομέα θα έχουμε επιτυχία. Γνωρίζω καλά την ελληνική νοοτροπία. Ξέρω ότι οι Έλληνες παίκτες έχουν πάθος και δίνουν πάντα το 200%. Από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό να δουλεύεις κάθε μέρα με τους παίκτες σου. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα μικρά διαστήματα που θα συγκεντρωνόμαστε".

Για το αν τον αγχώνουν οι επιτυχίες της Εθνικής τα τελευταία χρόνια: "Όταν ήρθα στην Ελλάδα, η χώρα είχε μόνο μια συμμετοχή στο Μουντιάλ του 1994. Τώρα έχει κατακτήσει το EURO 2004 και έχει συμμετάσχει σε ακόμη ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ελληνική ομάδα έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006 συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν αγχώνομαι προσωπικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τα πάμε ακόμα καλύτερα".

Για την κριτική που δέχθηκε ο Ρεχάγκελ με αφορμή την αμυντική του τακτική και κάποιες επιλογές του: "Θέλω να εκφράσω το σεβασμό προς τον Ότο Ρεχαγκελ, το όνομα του οποίου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στους Έλληνες. Σίγουρα κάποια πράγματα θα αλλάξουν στην ομάδα. Από σήμερα θα παρουσιαστούν νέοι κανόνες και νέο στυλ παιχνιδιού. Ο κ. Ρεχάγκελ είχε τον δικό του τρόπο και εγώ έχω τον δικό μου".

Για το αν θα υπάρξει συνεργασία με την ΕΠΟ και με τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες: "Όπως ξέρετε θα μείνω μόνιμα στην Ελλάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα συνεργαστώ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Τάκη Φύσσα αλλά και με τις μικρότερες εθνικές ομάδες. Θα προσπαθήσω προσωπικά να είμαι κοντά με όλους τους ελληνικούς συλλόγους. Θα ανεβάσουμε το επίπεδο της παρατήρησης όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών. Στόχος μας δεν είναι να δούμε τι γίνεται μόνο στην Εθνική Ανδρών. Κάθε εβδομάδα είτε εγώ, είτε οι συνεργάτες μου θα βλέπουμε παιχνίδια, όχι μόνο για παίκτες της Ανδρών, αλλά και για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και πολύ δουλειά, αλλά για αυτό θα είμαστε εδώ 24 ώρες τη μέρα".


"Συγκροτημένος άνθρωπος"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε: "Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο συγκροτημένο, χαμηλών τόνων, που έχει διάθεση να δουλέψει. Ο κ. Σάντος θα έχει την επίβλεψη όλων των Εθνικών ομάδων, από την Προπαίδων ως και την Ανδρών. Έχει παρουσιάσει ήδη κάποιες σκέψεις, που αφορούν και στην οργάνωση, αλλά και στη γενικότερη φιλοσοφία, οι οποίες και θα τεθούν φυσικά υπόψη μας και νομίζω πως θα προχωρήσουμε πολύ καλά. Έχει και κάποιες άλλες σκέψεις, αλλά προτιμώ να τις αναλύσει ο ίδιος".

"Πόρτα" από Πόποβιτς

Ο...τελικός των πλέι οφ της Β' Εθνικής μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΟΦΗ φαίνεται πως έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη του Πόποβιτς.Ο Σέρβος φορ ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, δήλωσε ότι δε σκοπεύει να ενδώσει στο "φλερτ" των Σερραίων, δεδομένου ότι δε θέλει να... προδώσει τους "Κρητικούς".
Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός τόνισε:

"Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για την απόκτησή μου.Ωστόσο δε πρόκειται να πάω ποτέ εκεί!Πώς να πάω σε μια ομάδα η οποία διατήρησε τον ΟΦΗ στη Β' Εθνική;Δε θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό στον ΟΦΗ!"

Έσπασε το φράγμα των 10.000



Χαμός έγινε σήμερα στην Τούμπα, καθώς όσο πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας για την ανανέωση των θέσεων, τόσο αυξάνεται η προσέλευση και οι ουρές! Σήμερα έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς από το πρωί μέχρι πριν από λίγα λεπτά, που έκλεισαν τα γραφεία, ανανεώθηκαν 1.514 θέσεις και ο συνολικός αριθμός των πωληθέντων διαρκείας έφτασε τα 10.260, σπάζοντας το φράγμα των 10.000 διαρκείας. Σχεδόν άλλα τόσα απομένουν για να επιτευχθεί ο στόχος των 21.100, όπου όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα σταματήσει η διάθεση διαρκείας.

Ο αριθμός των διαρκείας, όπως είπαμε, έφτασε πλέον τις 10.260, νούμερο που ανάγκασε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει ανακοίνωση, παρατείνοντας μια μέρα ακόμη την πώλησή τους.

Έτσι ενώ είχε αποφασιστεί ότι οι ανανεώσεις των διαρκείας από τους περσινούς κατόχους θα ίσχυε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν και το Σάββατο από το πρωί στις 09:00 μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα για να ανανεώσουν τα διαρκείας τους. Η ικανοποίηση σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι έκδηλη και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη κίνηση όταν ελευθερωθούν οι θέσεις από την Τρίτη (6/6) το πρωί...

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των τελευταίων ημερών, η διαδικασία ανανέωσης των θέσεων των περσινών κατόχων εισιτηρίου διαρκείας, παίρνει παράταση και για το Σάββατο 3 Ιουλίου (09:00 - 17:00).

Εξάλλου, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα λειτουργούν τα εκδοτήρια εισιτηρίων διαρκείας για τους περυσινούς κατόχους στη Θύρα 2 στις Σειρές 14 ως 26 και Θέσεις από 1 ως 36, που λόγω των έργων στο γήπεδο δεν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και θα τους δοθεί προτεραιότητα στην επιλογή των ελεύθερων θέσεων σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου."




Powered By Blogger

Το αρχείο του blog