Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ίβιτς:"Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα επέλεγα την Ζενίτ"


Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται στο μυαλό του Βλάνταν Ίβιτς με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως καλό θα ήταν ο ΠΑΟΚ να αποφύγει την ρωσική Ζενίτ. «Δυνατοί και στις τρεις διοργανώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Σέρβος άσος του «Δικεφάλου» του Βορρά μίλησε στην εφημερίδα "
Σπορ του Βορρά»"υποστηρίζοντας:

"
Αν μπορούσα να διαλέξω, δεν θα επέλεγα την Ζενίτ. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει πολλούς καλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Ο καθένας έχει συμβόλαιο της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ και πλέον. Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στην Ευρώπη. Φυσικά κι οι υπόλοιπες ομάδες, δηλαδή η Φενερμπαχτσέ, η Ντιναμό Κιέβου, ο Άγιαξ και η Μπράγκα, είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από κάθε πλευρά, όταν έρθει η μέρα του αγώνα, προκειμένου να έχουμε αρκετές ελπίδες πρόκρισης", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Η ομάδα προέρχεται από δύο καλές αγωνιστικές περιόδους. Είναι σαφές ότι και τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να προκαθορίσει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. αυτό που προέχει είναι να κυλήσει χωρίς προβλήματα η προετοιμασία. Θέλω να διακριθούμε και στις τρεις διοργανώσεις, στις οποίες θα πάρουμε μέρος. Έχουμε υψηλούς στόχους, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες".

Συμφωνία Πανθρακικού-Πάγκαλου


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συμφώνησε με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ".

Ο παίχτης θα ανήκει στο δυναμικό του Πανθρακικού από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Πάγκαλος είναι 25 ετών (03.07.1985) και αγωνίζεται στην επίθεση.
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010
σε 30 αγώνες σημείωσε 14 τέρματα ενώ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις:

Αισθάνομαι ευτυχισμένος με αυτή την εξέλιξη καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω την Διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την απόφαση τους να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο για να γίνω ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, τους προπονητές αλλά και τους συμπαίχτες μου στην ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog