Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ελ Ζαρ: "Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στην Τούμπα"

 «Έχω μάθει πολλά για τον ΠΑΟΚ»

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ανυπόμονος να παίξει στην Τούμπα και να βοηθήσει τον "Δικέφαλο του Βορρά" να πετύχει τους στόχους του.

Πρόταση ανανέωσης στον Ζιλμπέρτο Σίλβα



Τον ερχόμενο Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι κάνουν σκέψεις για ανανέωσή του.

Στην Γιουβέντους Τραορέ και Ρινάουτο

Πήρε Τραορέ η Γιούβε

Την τελευταί μέρα των μεταγραφών(31/8)η Γιουβέντους ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Η ομάδα του Τορίνου ενέταξε στο δυναμικό της τον 21χρονο αριστερό μπακ Αρμάντ Τραορέ, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην Αρσεναλ, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 27χρονου Ρινάουντο από τη Νάπολι.Ο 20χρονος αριστερός μπακ (Τραορέ)θα αγωνίζεται δανεικός φέτος στην ''Μεγάλη Κυρία'' ενώ η οψιόν του αγοράς για του χρόνου προορίζεται στις 500.000 ευρώ.Με τις μεταγραφές αυτές η "Γιούβε" συμπλήρωσε τις 10 στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, στην προσπάθεια της διοίκησης να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του καμπιονάτο.

Στην Ρόμα ο Μποριέλο

Μπορεί στην Ιταλία να ανέφεραν πως ο Μποριέλο βρισκόταν πολύ κοντά στην Γιουβέντους, ωστόσο ο διεθνής Ιταλός επέλεξε στην Ρόμα, με την Μίλαν να ανακοινώνει τον δανεισμό του στους "τζιαλορόσι".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog