Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

4η αγωνιστική Primera Division - "Βασίλισσα" στη βαθμολογία η Ρεάλ




Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Primera Division:




Αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ-Ξάνθη




Αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Αντί για τις 16:00 το ματς θα διεξαχθεί στις 18:15.
Η ανακοίνωση: 
"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας A.E.K. – SKODA ΞΑΝΘΗ, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 στις 18:15 (αντί για τις 16:00)".

Πολύ κοντά στο να ανανέωσει του συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Σκόκο




Έτοιμος να πει το ναι για να ολοκληρωθεί η ανανέωση συνεργασίας του με την Ένωση είναι ο Νάτσο Σκόκο.Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και το μόνο που μένει είναι οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στο οικονομικό, διότι εκεί υπάρχουν κάποιες διαφωνίες.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της




Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους 12.321 φίλους της ΑΕΚ που αγόρασαν διαρκείας για να στηρίξουν την ομάδα εξέδωσε η ΠΑΕ εχθές, η οποία παράλληλα ζητά από όλο τον κόσμο να είναι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στην θέση του στην εξέδρα.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2010/11 ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τους 12.321 κατόχους καρτών διαρκείας για τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους και φέτος σε μια χρονιά που οι στόχοι όλων μας για την κατάκτηση της κορυφής σε όλους τους θεσμούς, κάνει επιτακτική την παρουσία όλου του λαού της ΑΕΚ σε κάθε αγώνα της ομάδας μας!"

Κούπερ: "Αντίπαλος μόνο ο κακός μας εαυτός"




Στην ψυχή που πρέπει να καταθέτει η ομάδα του Άρη σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν, στάθηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο κ. Κούπερ είπε: 
"Πάντα πρέπει να είσαι αγωνιστικός και να βελτιώνεσαι.

Λίμα: "Βρήκα κίνητρο για την ενδεκάδα"




Ο Φαμπιάνο Λίμα αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των ελεύθερων μεταγραφών και ψάχνει θέση στην ομάδα του Αρη. Ο Βραζιλιάνος δηλώνει ικανοποιημένος για το κλίμα στους κίτρινους.


"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ και τον προπονητή μας. Βρήκα πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι περίμενα. Οι ποδοσφαιριστές είναι...

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την προσέλευση των φιλαθλων της ομάδας στο γήπεδο


Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει  τους φίλαθλους της ομάδας να είναι έγκαιρη η προσέλευσή τους, μιας και πλέον η είσοδό τους θα γίνεται από τα τουρνικέ, κάτι που θα καθυστερεί την είσοδό τους στις εξέδρες.



Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι από τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο και για όλη την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο θα λειτουργεί για την είσοδο στις θύρες 35, 1, 2 και 3 σύστημα ελέγχου της πρόσβασης με τουρνικέ. 
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότερη δυνατή μετάβασή τους στις κερκίδες".

Ρουκάβινα: "Τρόμος η Τούμπα"




Ο Κροάτης άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τέως άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά"


Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog