Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Και επισήμως ο Γκαλάς στην Τότεναμ

Ο Γκαλάς παραμένει κάτοικος... Βόρειου Λονδίνου


Παίκτης της Τότεναμ είναι και επίσημα πλέον ο Ουίλιαμ Γκαλάς, καθώς την Κυριακή (22/08) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του Λονδίνου. Ο Γάλλος σέντερ μπακ...

Φιλικός αγώνας: Ξάνθη-Πανθρακικός 2-0

IMG_0553


Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα στα «Πηγάδια» η Ξάνθη επικράτησε του Πανθρακικού με 2-0.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Έλιγκτον και Πόι, ενώ ο Σίμωσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ για λογαριασμό της ομάδας της Κομοτηνής, αφού είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Φιλικός αγώνας: Παναθηναϊκός-Τζένοα 2-0




Ο Παναθηναϊκός στην πρόβα τζενεράλε επικράτησε της Genoa με 2-0, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βέβαια ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος ήταν η αιτία του...

Σήμερα με Τζένοα




Το σήμα του Παναθηναϊκού   Genoa CFC

Σήμερα (22/8)ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως με την ιταλική Τζένοα  το οποίο θα διεξαχθεεί στο ΟΑΚΑ.

Στον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς

Πάντελιτς 2ετίας!       


Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκο Πάντελιτς και έτσι το κενό στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών καλύφθηκε με επιτυχία.
Στις 13:50 το Σάββατο (21/8)προσγειώθηκε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς.Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο πρώτος...

Δανεικός ο Γκαλίνοβιτς στην Καβάλα



Στην Καβάλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού συμφώνησε να παραχωρηθεί στην μακεδονική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.

Στη Θεσσαλονίκη ο Χοσέμι





 
Ο Ισπανός αμυντικός έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/8) στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή. 

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 4-0




Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 4-0 τη Σεβίλλη, ανέτρεψε το 1-3 του πρώτου τελικού και κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ!

Τέλος ο Παγώνης από Πανσερραϊκό

Τη λύση της συνεργασίας με τον 25χρονο αμυντικό, Τάσο Παγώνη, ανακοίνωσε χθες ο Πανσερραϊκός.
Η απόφαση ήταν κοινή συναινέσει και από τη μεριά της η διοίκηση των «λιονταριών» με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια. Παράλληλα,

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog