Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Διαζύγιο" Κάλβο-Αρη

 
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μαζί με τον δικηγόρο του όπου συζητήσανε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου του.


Επισημοποίησε Κατσέτη η ΑΕΚ




Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά είναι πλέον ο ομογενής Πολ Κατσέτης, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου ως το 2014.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Paul Katsetis έως τις 30/6/2014».

Προκριματικά Europa League: Ραντ-Ολυμπιακός Βόλου 0-1



Tι κι αν ο ιδιοκτήτης του είναι προφυλακισμένος; Ο Ολυμπιακός Βόλου με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι έκανε... πάρτι στο Βελιγράδι, κέρδισε 1-0 τη Ραντ και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην ρεβάνς του Πανθεσσαλικού! 

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ (photos)

 
Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ολοκληρώθηκε με τους Σταύρο Αδαμίδη, Μανόλο Χιμένεθ, να στέλνουν το μήνυμα προς τους παίκτες: "Ενωμένοι σαν γροθιά, θα αντιμετωπίσουμε τα πάντα".

Η πρώτη του Βιτόλο!




Ο Βίκτορ Βιτόλο βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και ξεκίνησε προπονήσεις φορώντας την φόρμα του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός έχει ήδη κολλήσει με τον συμπατριώτη του Γιόσου Σαριέγκι. Ατομικό ο Καντέ.


"Ο Σισέ θα βοηθήσει"


Ο προπονητής της Λάτσιο, Εντουάρντο Ρέχα είναι πεπεισμένος πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βοηθήσει την ομάδα του αγωνιζόμενος σε πολλές θέσεις στην επίθεση.


Η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή (videos)














 














Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση των κυανόλευκων για την νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία περίπου 3.500 οπαδών  που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα και έστειλαν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. 

Βιτόλο: "Φεύγοντας, αφήνω πίσω μου μόνο φίλους"

 
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από την Τετάρτη ο Βιτόλο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Εν συνεχεία μετέβη στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Αυστρία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του τριφυλλιού.

Dimis για... πρωταθλητισμό!

 
 
Ο Δημήτρης Κωναταντόπουλος είναι και επισήμως ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον... διαχρονικό στόχο της Ένωσης!


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog