Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Πρόκληση η ποινή του Ολυμπιακού"


Προκλητική χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ τονίζει την ανάγκη άμεσων αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας και θεσμικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου.
 

Μία αγωνιστική στον και 140.000€ στον Ολυμπιακό

Μία στον Ολυμπιακό, δύο μήνες στον «Μητρό»!


Εκτεταμένα θεωρήθηκαν τα επεισόδια στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου και έτσι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (συν 140.000 ευρώ), την οποία θα εκτίσει κόντρα στον Εργοτέλη! Δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον Τάσο Μητρόπουλο!

Πέντε αγωνιστικές τιμωρία ο Τοροσίδης



 
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης τιμωρήθηκε  με τη βαριά ποινή των 5 αγωνιστικών για την αποβολή του και την ενέργειά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. H τιμωρία του έχει να κάνει με το χτύπημα προς τον..

Πρόταση-μαμούθ για Γιουνάιτεντ!

Πρόταση-μαμούθ για Γιουνάιτεντ!


Αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, που ετοιμάζει πρόταση κοντά στα 1,8 δισ. ευρώ!

24η αγωνιστική στην Primera Division 19/2 - 21/2



Τα αποτελέσματα της  24ης αγωνιστικής


Βαλένθια-Σπόρτινγκ Χιχόν 0-0

Κοντρέρας: "Αξίζουμε έναν τίτλο"

Την πεποίθησή του, ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται έναν τίτλο τη φετινή σεζόν, εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας, με δηλώσεις του στον Sport 103 fm.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χιλιανός αμυντικός:

Για τον άδικο αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ:
 "Αρχικά αισθάνομαι θλίψη για τον αποκλεισμό, αλλά από την άλλη και μία ηρεμία και ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Ασφαλώς πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Δε δώσαμε μόνο το 100%, αλλά... κάτι παραπάνω και γι' αυτό αισθανόμαστε και αυτήν τη θλίψη".

Στις 9 Μαρτίου το ΠΑΟΚ – Εργοτέλης


Για την Τετάρτη 9/3/2011 στις 17:15 ορίστηκε να διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διάψευση μάνατζερ του Σισέ για Μπλάκμπερν




Άγνοια δηλώνει ο μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ για το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν Ρόβερς για την απόκτηση του σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού.

Έτοιμος να γράψει ...Ιστορία!




Με οδηγό το 0-0 της περασμένης Τρίτης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με την συμπαράσταση ακόμη και 5.000 φιλάθλων τους ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι ποδοσφαιριστές του θα μπούνε στις 22:05 στον αγωνιστικό χώρο του City of Manchester όχι απλώς για να το υπερασπιστούν αλλά για να χτίσουν πάνω σε αυτό.

Θέλει να φύγει και ο «Τόρο»!

Θέλει να φύγει και ο «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ανάστατος μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και όπως οι Σισέ και Ζιλμπέρτο, θεωρεί πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκέφτεται να φύγει για το εξωτερικό!

Γκουαρντιόλα μέχρι το 2012!

Και επίσημα Γκουαρντιόλα μέχρι το 2012!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πέπ Γκουαρντιόλα, έβαλε και επίσημα σήμερα την υπογραφή του στο καινούριο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Καμπ Νου μέχρι το 2012.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog