Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο φιλάνθρωπος Καραγκούνης


Ο Γιώργος Καραγκούνης είχε βοηθήσει οικονομικά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προσφέροντας 5.000 ευρώ, ενώ με δική του πρωτοβουλία οι υπόλοιποι παίκτες του τριφυλλιού έβαλαν από 500 ευρώ έκαστος. Ο «Κάρα» όμως βοήθησε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Χτενίζει» την αγορά ο Κωνσταντινίδης


Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, βρίσκεται από την Πέμπτη στο εξωτερικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα τσεκάρει παίκτες που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο.

Μαζέψτε τον ρεεε


«Ούτε ο... Κασίγιας τέτοιες απαιτήσεις!»

Παράλογες κρίθηκαν όπως είναι γνωστό οι απαιτήσεις του Ούρκο Πάρντο για νέο συμβόλαιο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αν κάποιος δει τι ζητάει ο Ισπανός δεν θα παραξενευτεί καθόλου με την αντίδραση των διοικούντων του συλλόγου!

Τα καλύτερα γκολ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου

Μουρίνιο:«Κουράστηκα να παίζω με δέκα!»

 

Με τη διαιτησία τα είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 1-1 της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος εξέφρασε το παράπονό του που η ομάδα του αγωνίστηκε και πάλι με δέκα, ενώ τόνισε πως έπρεπε να αποβληθεί και ο Αλβες. Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και από το γκολ του Κριστιάνο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Τακτική ανάλυση)


Το πολυαναμενόμενο πρώτο από τα τέσσερα συνολικά ''Ελ Κλάσικο'' που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε διάστημα δεκαοχτώ ημερών διεξήχθη χθες στις 23:00 (σε μετάδοση από το ΣΚΑΙ).

Πόσα θέλει;;;

 
Πενταπλασιασμό των αποδοχών του ζήτησε ο Ούρκο Πάρντο στο ραντεβού που είχε το βράδυ της Παρασκευής με ανθρώπους του Ολυμπιακού και πλέον η μεταγραφή του από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου είναι στον «αέρα»!

Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας ζήτησε πενταπλασιασμό των χρημάτων που εισπράττει από τον Ολυμπιακό, αφού ζήτησε...

Τα 39 ματς που… βρωμάνε!

Τα 39 ματς που… βρωμάνε!

Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» φέρνει στο φως τους 39 ύποπτους ελληνικούς αγώνες, τους οποίους απέστειλε η UΕFΑ στην ΕΠΟ! «Μέσα» και τέσσερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα!

Πανικός για τα εισιτήρια του τελικού!!!

Πανικός για τα εισιτήρια του τελικού

Πάνω από 5000 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας «έφυγαν» κατά την πρώτη μέρα διάθεσης τους στον κόσμο της ΑΕΚ, χωρίς να υπολογίζονται οι κρατήσεις που έγιναν από το Ίντερνετ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog