Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Αθανασιάδης: "Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ"


Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δηλώσεις του στο Novasports υποστήριξε πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στο αγροτικό του, αλλά και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο νεαρός επιθετικός του "Δικεφάλου του Βορρά" που θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μίλησε και την  πρώην ομάδα του, τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Η αποστολή του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή για το σημερινό ντέρμπι

ΠΑΟΚ

Με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή.Ο Βιτόλο προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και παρόλο που οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί στην αποστολή από την οποία αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μαλεζάς,  Ζουέλα, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.


Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Ντάνι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να μένει εκτός αποστολής, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τους Κομπαγιάσι, Κατσαμπή, Μέλκα και Βουτσιά.

Αναλυτικά την αποστολή των “κυανόλευκων” για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Κανακούδης, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Βέλλιος, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι

Βραβεύτηκε ο Κοντρέρας


Ο Πάμπλο Κοντρέρας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος από τον Δημήτρη Μήτογλου και δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει την ανάγκη για νίκη κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και την επιθυμία του να κατακτήσει ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ!


Είναι μία αναγνώριση για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό το βραβείο. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που έχει η ομάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Πιστεύω ως το τέλος της χρονιάς να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους και ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή δήλωσε: “Εχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηρακλή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Το πρώτο για εμάς είναι να μη δεχτούμε γκολ και να είμαστε δυνατοί. Πρέπει κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Για τις φιλοδοξίες του: “Μακάρι να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!”

Ο Δημήτρης Μήτογλου, σχολίασε αφού παρέδωσε στον Χιλιανό το έπαθλο. “Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρίσκεσαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας και ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα”.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog