Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στην Παλέρμο ο Τζόρβας

  

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Αλέξη Τζόρβα στην Παλέρμο. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με προοπτική ανανέωσης για ακόμη δύο.

Υπέγραψε ο Βάργκας

«Κιτρινόμαυρος» ο Βάργκας 
Παίκτης της ΑΕΚ είναι επίσημα για την επόμενη σεζόν, ο Φαμπιάν Αντρές Βάργκας. Ο Κολομβιανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση για την επόμενη σεζόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν δικαίωμα επέκτασής του για έναν ακόμα χρόνο. 

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής από το διαιτητικό δικαστήριο

 
 
Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά από 6ωρη συνεδρίαση, δικαίωσε τον Ηρακλή με ψήφους 2-1! Η απόφαση αυτή στέλνει Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή ξανά στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. 
 

Δύσκολος όμιλος του ΠΑΟΚ, λίγο ευκολότερος της ΑΕΚ



Η ΑΕΚ έχει πιο εύκολο έργο από τον ΠΑΟΚ καθώς η Ενωση κληρώθηκε με Αντερλεχτ, Λοκομοτίβ Μόσχας και Στουρμ Γκρατς. Στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ με Τότεναμ, Ρούμπιν Καζάν και Σάμροκ Ρόβερς.

Γεμίζουν τα ταμεία του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

 

Περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ θα βάλουν στα ταμεία τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League. Διαβάστε πως ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού δίνει «μπόνους» μισό εκατομμύριο ευρώ στους «Δικεφάλους» και πως προκύπτουν αναλυτικά τα έσοδα.

Οι όμιλοι του Champions League 2011-2012: Το αναλυτικό πρόγραμμα!



32 ομάδες, χωρισμένες σε οκτώ ομίλους διεκδικούν το τρόπαιο του Champions League της σεζόν 
2011 - 2012.

Δείτε πως κατανεμήθηκαν οι ομάδες:

«Δικέφαλοι» και… πονοκέφαλοι


«Δικέφαλοι» και… πονοκέφαλοι 


H ΑΕΚ και o ΠΑΟΚ έφυγαν με ισοπαλία… πρόκρισης (1-1) από Γεωργία και Ουκρανία, αντίστοιχα και πανηγυρίζουν την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League!

Αντίθετα, το ευρωπαϊκό «στραπάτσο» ολοκληρώθηκε για τον τραγικό Παναθηναϊκό, που επικράτησε μόνο
2-1 της Μακάμπι Χάιφα, και δεν έφτασε… ούτε κοντά στο ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τι έγινε στα ματς των ελληνικών ομάδων.


Σε ποια γκρουπ δυναμικότητας είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Έγιναν γνωστές οι 48 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκρισή του επί της Καρπάτι Λβιβ εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση και ήρθε ώρα να... εξαργυρώσει όσα κέρδισε με τη περσινή του ευρωπαϊκή πορεία.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μετά τους αποκλεισμούς αρκετών ομάδων βρέθηκε από το τέταρτο στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αποφεύγοντας αντιπάλους όπως η Λάτσιο, η Ουντινέζε, η Μακάμπι Χάιφα και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog