Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Μοϊσές Ουρτάδο

\


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρισκόταν ο Ισπανός άσος, Μοϊσές Ουρτάδο σήμερα το μεσημέρι για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις) και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη για να συζητήσουν για τους στόχους της ομάδας.




Εν τω μεταξύ, δηλώσεις για τον Ουρτάδο έκανε ο τεχνικός της Εσπανιόλ, Μαουρίσιο Ποκετίνο. "Ήταν εδώ για πολλά χρόνια και ήταν αγαπητός απ' τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τον κόσμο. Η στενοχώρια μας απ' τη φυγή ενός παίκτη της δικής του αξίας υπάρχει".

Και συνέχισε:
 "Απ' την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει και η χαρά για έναν επαγγελματία, που βρίσκει μία πρόταση από ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ και έχει την ευκαιρία να ζήσει μία σημαντική εμπειρία. Εμείς χάνουμε κάτι παραπάνω από έναν ποδοσφαιριστή. Χάνουμε έναν άνθρωπο, στο πρόσωπο του οποίου όλοι οι νέοι έβλεπαν έναν μεγάλο παίκτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog