Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ένας... Σαμαράς ξενέρωσε την Μέρκελ!

 
 
 Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Από τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά η φωτό δείχνει την Μέρκελ... ξενερωμένη από έναν Σαμαρά!
 

Τι λέει ο ξένος Τύπος






Kicker (Γερμανία): "Η Γερμανία έριξε το ελληνικό οχυρό. Η εθνική Γερμανίας είναι στα ημιτελικά του Euro 2012! Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ κυριάρχησε απέναντι στην Ελλάδα και επικράτησε δίκαια με 4-2. Ήταν η 15η σερί νίκη της γερμανικής ομάδας, η οποία βρήκε τη φόρμα της μετά την προσωρινή ισοφάριση του Σαμαρά και στη συνέχεια πετούσε φωτιές".

Σάντος: "Το δεύτερο γκολ μάς έκοψε τα πόδια"




Αναλυτικά τόνισε: "Στην ανάπαυλα ζητήσαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να πάρουμε πρωτοβουλίες για να βάλουμε ένα γκολ. Το θέμα είναι ότι ενώ κάναμε το δύσκολο, το γκολ, δηλαδή, δεχθήκαμε πολύ σύντομα το δεύτερο γκολ που μας έκοψε τα πόδια. Από εκει και πέρα δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.


Παπασταθόπουλος: "Παλέψαμε για όλη την Ελλάδα"

 
 
 
"Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και το ξέραμε από την αρχή. Αυτή η Γερμανία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας πενταετίας. Βάλαμε δύο γκολ, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί.
Παλέψαμε για όλη την Ελλάδα και τους φιλάθλους, τους οποίους ευχαριστούμε που βρέθηκαν στο πλάι μας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον", είπε αρχικά ο αμυντικός της Βέρντερ.

Κατσουράνης: "Είμαστε περήφανοι"



Υπερήφανος για την πορεία της Εθνικής στο Euro είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των συμπαικτών του, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αποχαιρέτησαν Λυμπερόπουλος και Χαλκιάς (video)

 
 
 Εμφανώς συγκινημένοι οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Χαλκιάς που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με την φανέλα της Εθνικής, δεν έκρυψαν την αγάπη τους για την Εθνική, αλλά και την περηφάνια τους για όσα πέτυχε.
 

Ευχαριστούμε για το ταξίδι!

 
 
 Μας έκαναν υπερήφανους, πολέμησαν και «έπεσαν» σαν Έλληνες! Η Εθνική έχασε 4-2 από την... διαστημική Γερμανία αλλά αυτό που μένει είναι η νέα τεράστια πορεία!
 

Γερμανία-Ελλάδα 4-2

 
FullTime Highlights - Germany - Greece Euro 2012 από TenMillionSlaves


 Σκόρερ: Λαμ (39', Γερμανία), Κεντίρα (61', Γερμανία), Κλόζε (68', Γερμανία), Ρόις (74', Γερμανία)-Σαμαράς (55', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (88' πεν. Ελλάδα)
Πόλη: Γκντανσκ (Πολωνία)
Γήπεδο: "Γκντανσκ Αρένα"

Τσεχία - Πορτογαλία 0-1

 
 
 
Σκόρερ: 79' Κρ. Ρονάλντο
Γήπεδο: "National Stadium", Βαρσοβία
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog