Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τάκης: «Έχουμε πλήρη φάκελο»

Τάκης: «Έχουμε πλήρη φάκελο»

Η συλλογή υπογραφών αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης έλαβε τέλος αργά χθες το βράδυ για τον Ηρακλή.

Ο Σηφάκης έπαιζε με ενέσεις!



Ο Σηφάκης έπαιζε με ενέσεις!

Ο Μιχάλης Σηφάκης, που τελευταία έπαιζε με πρόβλημα, δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς όπως δηλώνει ο γιατρός του, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και στη μέση.

Θέλει μεγαλύτερο πρωτάθλημα ο Σκόκο


O Νάτσο Σκόκο εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει απο την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβει έξω απο το σπίτι του. Ο Αργεντίνος μιλώντας σε μεξικανική εφημερίδα μίλησε επίσης και  για την ήττα απο τον Ολυμπιακό:

Διεξήχθη η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!!! Δείτε τα ζευγάρια.

Διεξήχθη την Πέμπτη (31/3) στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τη σέντρα στη διοργάνωση να γίνεται την Τετάρτη 6 Απριλίου. Για πρώτη φορά φέτος η συμμετοχή των Κυπελλούχων των τοπικών ΕΠΣ δεν είναι υποχρεωτικοί και εννέα ομάδες δεν θα λάβουν μέρος.
Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου στους οκτώ από τους εννέα ομίλους (ο 9ος παίζει κατευθείαν στη 2η αγωνιστική). Στις πρώτες τρεις θα έχει αναδειχτεί ένας νικητής από κάθε όμιλο, ενώ την 4η αγωνιστική θα γίνει αγώνας ανάμεσα στον νικητή του 2ου και του 3ου ομίλου για να μείνουν οκτώ ομάδες. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου, με την έδρα να επιλέγεται ανάλογα με τους φιναλίστ.

Κοντρέρας: "Νιώθω υπερήφανος που αγωνίζομαι σε ΠΑΟΚ και Χιλή"





 Πάμπλο Κοντρέρας θέλει δύο συμμετοχές ακόμη για να φτάσει τις 57 με τη φανέλα της Εθνικής Χιλής και να μπει στην πρώτη δεκάδα, ενώ θέλει ακόμη έξι συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα για να φτάσει τις 100 και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog