Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

"Είμαι προπονητής του Άρη"


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαγιόρκα, ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Είμαι προπονητής του Άρη».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα "Goal News"

Μειώσεις στα διαρκείας του Ολυμπιακού.


Μείωση από 10% μέχρι και 20% σε κάποιες περιπτώσεις θα περιλαμβάνουν στις τιμές τους τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τις 28 Ιουνίου. Αποφασισμένοι να «ζεστάνουν» τον κόσμο οι διοικούντες τον «ερυθρολεύκων» με τις τιμές και τις ...μεταγραφές.
Στις 28 Ιουνίου αποφασίστηκε να βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς στη σύσκεψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έλαβε μέρος στα γραφεία του συλλόγου.
Η διοίκηση των Πειραιωτών απόφάσισε να μεταθέσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, αφού πρώτα θέλει να γίνουν γνωστές οι κινήσεις στο θέμα του προπονητή και των μεταγραφών, ώστε να μπορέσουν να προσεγγίσουν τους οπαδούς τους για να πάρουν εισιτήρια διαρκείας.

"Καλή επιτυχία, Ελλάδα"


Τις ευχές του για καλή επιτυχία στην προσπάθεια της εθνικής Ελλάδας, απέστειλε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και τέως αρχηγός της εθνικής ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ο «αιώνιος» αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο οποίος... σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2004 με την επίσημη αγαπημένη υπογράμμισε σχετικά αλλά και λακωνικά:
«Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010»
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του Βορρά ωστόσο, δεν θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Ζαγοράκης κρατάει επαφές με τους συμπάικτες από το 2004 ενώ τους έχει ευχηθεί και από τη μεριά του «Καλή επιτυχία».
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog