Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ανακοινώσεις ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το σήμα του Παναθηναϊκού


Δύο ανακοινώσεις με διαφορά λίγων λεπτών εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα. Στην πρώτη διευκρινίζει ότι, λόγω του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, αύριο τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στα οποία διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας θα λειτουργήσουν ως τις 14:00. Στη δεύτερη υπενθυμίζεται ότι το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.






1η Ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι αύριο, Παρασκευή 27 Αυγούστου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός – SKODA Ξάνθη, το σημείο διάθεσης καρτών διαρκείας στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα εξυπηρετεί κατ’ εξαίρεση μέχρι τις 14:00. Το σημείο διάθεσης στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί κανονικά βάσει προγράμματος".





2η Ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αυριανού αγώνα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός – SKODA Ξάνθη, ενημερώνει για τα ακόλουθα:

  •  Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
  • Στο χώρο του γηπέδου θα παρευρεθούν μόνο τριάντα (30) άτομα από κάθε ομάδα, τα οποία θα τοποθετηθούν στη Θύρα 10 του γηπέδου.
  • Από την είσοδο της οδού Τσόχα θα εισέλθουν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, το τηλεοπτικό συνεργείο κάλυψης του αγώνα και το προσωπικό του γηπέδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog