Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Οριστικό: Στο Καραϊσκάκη το ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ, δηλώσεις Μπάγιεβιτς για τον αγώνα

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Νταντί Γιουνάιτεντ θα γίνει οριστικά στο  "Γ. Καραϊσκάκης" όπως ανακοινώθηκε και τυπικά από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ η οποία παράλληλα ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του γηπέδου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:



"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως το αυριανό παιχνίδι (26/08, 21.00) για τα play off του Europa League, AEK-Dundee United, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Η διοίκηση του συλλόγου ζητάει συγνώμη, τόσο από τους κατόχους διαρκείας, όσο και από αυτούς που έχουν ήδη προμηθευτεί απλά εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς δεν θα ισχύσουν. Όσοι έχουν αγοράσει απλά εισιτήρια, θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, στα σημεία από τα οποία τα είχαν προμηθευτεί, μέχρι την επόμενη Τρίτη (31/08). Οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς, το αντίτιμο των εισιτηρίων τους θα επιστραφεί αυτόματα. Τέλος, δεν θα ισχύσουν οι προσκλήσεις που έχουν διατεθεί".


Η  ΠΑΕ  ΑΕΚ εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του φαληρικού γηπέδου:
"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους ανθρώπους του Σταδίου "Γ.Καραϊσκάκης", τόσο για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα με την Dundee United, όσο και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Ευχόμαστε, όλη αυτή η αναστάτωση που για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επαναληφθεί".

 





Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

"Έχω άποψη γι αυτό το θέμα, αλλά μην με ρωτάτε να σας πω τίποτα.Είμαι προπονητής αλλά είμαι άνθρωπος και δεν θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα τώρα. Κανένα παράπονο δεν έκανε κανένας παίκτης για όλα αυτά που γίνονται. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και δεν έχουμε καμία δικαιολογία, ούτε θέλουμε να την έχουμε. Οταν παίζουμε ένα τόσο σημαντικό ματς χωρίς φιλάθλους και χωρίς να φταίμε, μας πειράζει όλους".

Για το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της Ένωσης θεωρεί ότι η ΑΕΚ αν παίξει έτσι όπως πρέπει θα πάρει σίγουρα την πρόκριση: 


"Η Νταντί έχει πολλά καλά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι καλοί μόνο στο ψηλό παιχνίδι. Έχει και πολύ καλούς και γρήγορους παίκτες. Θα παρουσιαστούν πιο καλοί από το τελευταίο παιχνίδι. Αν η ομάδα παρουσιαστεί με πάθος και δύναμη και με νοοτροπία να τα δίνει όλα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και πάνω. Με το δικό μας παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που χρειάζεται, για να φτάσουμε εκεί που μπορούμε, δηλαδή στην νίκη. Είναι μια δυνατή ομάδα η Νταντί, τρέχει πολύ και δεν σταματάει. Και μετά από τα τελευταία γεγονότα μπορεί ακόμα και ένας βαθμός να είναι πλεονέκτημα".

Τέλος, ο Μπάγεβιτς μίλησε και για την απουσία του Δέλλα αλλά και την προοπτική να χρησιμοποιήσει τον Ντιοπ: 


"Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως και χωρίς τον Δέλλα θα έχουμε τους παίκτες για να πάει η ομάδα καλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ότι μου επιτρέπει παιχνίδι θα κάνω όσον αφορά τον Ντιοπ. Χωρίς μ’ αυτή την απάντηση να υποτιμώ τον παίκτη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog