Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ας τα συνοψίσουμε (Δείτε: ποιες ομάδες συνεχίζουν στους "16", βαθμολογίες, σκόρερ και ημερομηνία κλήρωσης)!!


Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκαν τα γκρουπ καθώς τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν να κάνουν check in για τους «16». Στη φάση των νοκ άουτ το “παρών” θα δώσουν τέσσερις ομάδες από την Αγγλία, τρεις από την Ισπανία, τρεις από την Ιταλία, δύο από την Γερμανία, δύο από την Γαλλία, ενώ υπήρξαν και δύο σφήνες. Η Κοπέγχάγη από την Δανία και η Σαχτάρ από την Ουκρανία! Μόλις 2 στους 16 δηλαδή εκτός των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθήμάτων. Δυνατές ομάδες συνεχίζουν και στο Europa League.

Λίμα: "Όταν εκτελώ φάουλ έχω στο μυαλό μου το γκολ"




Το βραβείο του Best Goal της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απονεμήθηκε σήμερα (Πέμπτη 9/12) στον Πάμπλο Λίμα του Ηρακλή, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε από το βετεράνο άσο του συλλόγου, Κυριάκο Φυτίλη, στην αίθουσα Τύπου των Εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στη Μίκρα.

Διαβάστε τις δηλώσεις:



"Τον συγχαίρω για το υπέροχο γκολ που πέτυχε και εύχομαι να πετύχει και άλλα ωραία γκολ στην θητεία του στον Ηρακλή. Απλώς του εύχομαι τα γκολ αυτά να συνδυαστούν με νίκες της ομάδας», είπε χαρακτηρισικά ο Φυτίλης για τον Λίμα, ενώ του παρέδιδε το βραβείο.


Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός  αμυντικός δήλωσε: "Αρχικά, ευχαριστώ τον κόσμο που επέλεξε το γκολ μου ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα. Πάντοτε όταν εκτελώ φάουλ  έχω στο μυαλό μου το γκολ. Αυτό που θέλω είναι να πετύχω κι άλλα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για αρθροσκόπηση ο Βιτόλο


Την επέμβαση στο γόνατό του δεν την γλιτώνει ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Λάρισα, μέχρι σήμερα δεν παρουσίασε καμία βελτίωση.   
Έτσι είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηνίσκο. Αν τελικά ο Βιτόλο μπει στο χειρουργείο, τότε θα χάσει τα τέσσερα ματς που υπολείπονται μέχρι το τέλος του 2010 με Ηρακλή, Ντιναμό, Κέρκυρα και Γιάννινα. Ο Βιτόλο αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση προς τα τέλη του Γενάρη.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog